Bij Bol.com betaal je minimaal € 11,95 voor het Sintspel. Waarom?

  Reageren niet mogelijk

Bij Bol.com wordt het spel door externe verkopers verkocht en niet door Bol zelf. Externe verkopers betalen zelf de verzendkosten. Daarom rekenen ze deze door in de verkoopprijs. Wat dat betreft is de ‘Gratis verzending!’ een wassen neus… In sommige gevallen brengt Bol.com zelf nog extra verzendkosten in rekening. Waar je dan alleen onderuit komt  … Read moreIs het surprisespel geschikt voor kinderen met ADHD?

  Reageren niet mogelijk

JA! Ook bij kinderen met ADHD is structuur belangrijk om de avond zo gemoedelijk mogelijk te laten verlopen. De spelletjes zijn bovendien kort waardoor er vaart in de avond blijft en niemand zich gaat vervelen.
Lijkt dit spel op het Sinterklaas dobbelsteenspel?

  Reageren niet mogelijk

NEE! Je kunt het totaal niet daarmee vergelijken. Bij dit surprisespel ligt de focus op gezellig samenzijn en spelletjes spelen. Bij het dobbelsteenspel ligt de focus juist op kadootjes. Ze worden zelfs afgepakt en doorgegeven. Leuk met volwassenen, maar voor kinderen is de lol er op die manier snel af!Hoeveel kadootjes zijn bij dit Sinterklaasspel per persoon nodig?

  Reageren niet mogelijk

Dat mag je helemaal zelf weten! Na ieder spel wordt er door 1 persoon een kadootjes uitgepakt. Hou er dus rekening mee dat het feest langer duurt als er meer kadootjes zijn en er dus meer spelletjes gespeeld worden. De ervaring heeft geleerd dat 20 spellen echt voldoende zijn voor een geslaagde pakjesavond. Richtlijnen 3  … Read more


Heb ik extra stickers nodig bij het Surprisespel?

  Reageren niet mogelijk

In de nieuwe standaard editie (ISBN 978-90-808890-5-7) zijn de 5 opdracht stickers vervangen door 5 opdrachtkaarten die elk 4x voorkomen. Bij deze editie heb je dus geen extra stickers nodig. (Uitzondering: de stickers zijn nog altijd handig wanneer je Sinterklaas viert met een grote groep jonge kinderen. Op school bijvoorbeeld.)


Met hoeveel personen kun je het Surprisespel spelen?

  Reageren niet mogelijk

Dit spel kan zowel met kleine als grote families gedaan worden. Een paar spellen zijn minder geschikt voor grote families, een paar andere zijn minder geschikt voor een kleine familie. Op iedere spelkaart staat aangegeven of het spel geschikt is voor alle groepen, vooral kleine groepen of juist grote groepen. Lees hier meer over het  … Read more