Webwinkel

Sinterklaas Surprisespel (in BliQ)

Dit Surprisespel kent maar één spelregel: voor je je pakje mag openmaken, doe je mèt elkaar of vóór elkaar een spelletje of eenvoudige opdracht.

Hierdoor wordt de aandacht verlegd van de zak vol kadootjes naar samen leuke dingen doen. En niemand zeurt of hij al aan de beurt is, want door de spelletjes is iedereen nu de hele avond aan de beurt.

Met dit Sintspel heb je gegarandeerd een gezellige pakjesavond!

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Waaruit bestaat het Sinterklaas Surprisespel?

 • de spelregels,
 • 36 stickers (6 verschillende kleuren voor 6 verschillende basisopdrachten),
 • 24 surprisespel kaarten (kaarten met sinterklaasspelletjes die net iets uitgebreider zijn dan de basisopdrachten);
 • en 15 extra Sintspel downloads – ze zijn niet nodig om het spel te spelen, maar ze maken het wel leuker…

Bonus: je hebt pakjesavond binnen één uur geregeld!

Dankzij dit kant-en-klare pakket aan opdrachtstickers en surprisekaarten, ben je in minder dan 1 uur helemaal klaar met de voorbereidingen voor een ouderwets gezellige Sinterklaasavond. Het enige wat je hoeft te doen:

 1. je plakt de stickers op de kadootjes;
 2. bij kadootjes met een oranje sticker doe je ook een surprisespel kaart;
 3. je stopt alle kadootjes in een zak of mand en…
 4. tadaah… je bent KLAAR!

Serieus: MEER HOEF JE NIET TE DOEN!

Pakjesavond met minimale stress en maximale pret!

Kort samengevat biedt het Sinterklaas Surprisespel een oplossing wanneer:

 • je kinderen de neiging hebben kadootjes te willen graaien;
 • je kinderen het lastig vinden op hun beurt te moeten wachten;
 • je zelf geen tijd of geen inspiratie hebt voor het schrijven van gedichten en surprises of een eigen spel verzinnen…

Door de gezamenlijke opdrachten en spelletjes is de aandacht verlegd naar samen leuke dingen doen. Hierdoor heeft ook niemand meer het gevoel op z’n beurt te moeten wachten. En bovendien heb je je heerlijk avondje ook nog eens binnen een uur geregeld!

Voor slechts € 19,95 geef je je gezin een topavond en hou je genoeg tijd en energie over om er zelf ook van te genieten!

Het is goedkoper dan met de hele familie naar het pannenkoekenhuis en je hebt er minstens zo veel, zo niet veel meer plezier van, want je kunt het Surprisespel ieder jaar opnieuw spelen.

Hoe je pakjesavond ook maar gaat vieren, ik wens je in ieder geval een hele fijne en gezellige avond!

Pietje Patricia

P.S.
Je kinderen zullen deze manier van Sinterklaas vieren zo leuk vinden, dat je de rest van je leven pakjesavond niet meer zonder dit spel mag vieren! Ik spreek hier uit persoonlijke ervaring. In elk geval kun je nu niet zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb…


Titel:
Sinterklaas Surprisespel (in BliQ)
Leeftijd:
3-99 jaar (óók voor volwassenen!)
Afmetingen:
90 x 140 x 16mm
Bedacht door:
Patricia Ritsema van Eck
Illustraties van:
Jacqueline van Leeuwenstein
Jaar van uitgave:
2e luxe editie uit 2015

Normaal betaal je €19,95.
Laatste exemplaren nu voor slechts €14,50!

Koop bij bol.com


Bonus kadootjes!

Met guur herfstweer is er niets lekkerder dan een verwarmend glas bisschopswijn, zeker op Pakjesavond. Van Biothee komt een bijzonder recept voor bisschopswijn gemaakt met chai kruiden. Om dit zelf te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het recept bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek

Twee lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Direct toegang tot de 11 downloads in het Sinterklaas Voorpret Pakket. Met de muziek, de spelletjes, een kleurplaat, extra surprisespellen en knutselplaten uit dit pakket, kan voor de hele familie de voorpret vast beginnen!

"Dit moet wel het favoriete spel van de Sint zijn!"
Ester & Silvia - oprichters van www.gezinspiratie.nl

"Eindelijk een leuk spel waarmee alle ouders en de media een antwoord hebben op de decemberstress die ieder jaar weer toeslaat!"
Emmeliek Boost - initiatiefneemster van de Opvoeddesk

"Het Sinterklaas Surprisespel viert een avondje Sint op een heel nieuwe manier, waarbij er echt AANDACHT is voor elkaar. Ik ben fan!"
Inge Schilders - bedenker van Kleine Avonturen

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

"Ontzettend leuk spel!
Ook heel geschikt om een kinderfeestje mee te organiseren."

Martine Bakx - eigenaar van Verkleedwinkel Artoek

"Met het Sinterklaas Surprisespel draait het om met elkaar samen zijn. Gezellig samen zijn dus, precies zoals het sinterklaasfeest bedoeld is!"
De redactie van SinterklaasFan.nl

Het Sinterklaasspel helpt je Sinterklaasavond te vieren op een manier waarbij èn de jonge kinderen èn de oudere kinderen èn de volwassenen ontzettend veel plezier hebben.
Anne Mijke van Harten - eigenaar van Earthgames

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

"Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond."
Willemien Eikelboom - www.familyfactory.nu

"Met dit sinterklaasspel is iedereen de hele avond aan de beurt. De opdrachten zijn bovendien superleuk en houden de kinderen bezig. Eindelijk kun je weer rustig pakjesavond vieren..."
Judith van Wijk - trendspotter van www.hipenhot.nl

"De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!"
Mireille Mettes - bedenker van www.mirmethode.nl

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voor ik het spel in huis heb?

Spellen die hier tijdens de voorverkoop periode besteld worden, heb je uiterlijk op de dag van de intocht in huis. Daarna kan het spel alleen via Bol.com besteld worden en dan heb je het spel de volgende dag in huis (ze kunnen zelfs op zondag en maandag leveren!).

Met hoeveel personen kun je het Surprisespel spelen?

Dit spel kan zowel met kleine als grote groepen gedaan worden. Sommige spellen zijn minder geschikt voor grote groepen, andere spellen zijn minder geschikt voor een klein groepje. Alle spellen zijn geschikt voor groepen tussen de 5 en 10 personen.

Hoeveel kadootjes zijn bij dit Sinterklaasspel per persoon nodig?

Dat mag je helemaal zelf weten! Voor een groep 4 tot 6 mensen in elk geval niet meer dan 5 kadootjes per persoon. Bij grote groepen is 1 kadootje per persoon voldoende.

Lees hier meer over het Suprisespel met grote groepen...

Hoe zit het met wel of niet geloven in Sinterklaas?

Het maakt geen verschil of je kinderen juist wel of juist niet meer in Sinterklaas geloven. Het is echt geschikt voor alle leeftijden!

Mag ik geen gedichten en surprises meer maken?

Natuurlijk mag je dit wel! Het hoeft alleen niet. Als jij en je gezin dit juist hartstikke leuk vinden, dan kun je al je eigen creaties moeiteloos toevoegen aan dit spel.

Lijkt het op het Sinterklaas dobbelsteenspel?

NEE! Je kunt het totaal niet daarmee vergelijken. Bij het surprisespel ligt de focus op gezellig samenzijn en spelletjes spelen. Bij het dobbelsteenspel ligt de focus juist op kadootjes. Erger nog, ze worden zelfs afgepakt en doorgegeven. Leuk met volwassenen, maar voor kinderen is de lol er op die manier snel af!

Meer informatie over het Sintspel

Wil je eerst nog meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Ik heb alle artikelen erover hier voor je verzameld...

Als je nog steeds twijfelt, dan vind je het misschien ook prettig om eerst te lezen hoe anderen hun pakjesavond met het Sinterklaas Surprisespel ervaren hebben. Je vindt deze verhalen hier: www.sinterklaassurprisespel.nl/ervaringen-sintspel.

En uiteraard mag je me ook eerst bellen of mailen als je eerst nog wat vragen hebt. Overigens staan er ook al een heleboel veelgestelde vragen hier...

Voorverkoop: veel kortingen en goedkope verzendkosten!
Momenteel kun je bij het afrekenen van je bestelling kiezen voor een kleine verzendbijdrage van €1,20. Je zult iets langer op je bestelling moeten wachten. Daar staat tegenover dat je minder verzendkosten betaalt.
Alles wat je vandaag bestelt, wordt vóór de intocht verzonden!
Uiterlijke leverdatum binnen Nederland: dinsdag 14 november.
(Liever zo snel mogelijk je bestelling ontvangen? Kies voor normale portokosten.)