3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sinterklaas Fever 2009: “Met Sint aan de Top”

Vanaf eind november trekt weer de super leuke, interactieve Sinterklaasfever kindervoorstelling door het land. Een nieuw avontuur van Sinterklaas en disco Piet met als thema “Sint aan de Top”. Om vast een indruk te krijgen kun je hieronder opnames van de Sinterklaas Fever theatershow van 2008 bekijken:

[pro-player]http://www.youtube.com/watch?v=ctKySBURrys[/pro-player]

Leden van de Hermes House Band entertainen de kinderen (en hun ouders) met het instuderen van klassieke Sinterklaasliedjes, swingende disco nummers en bijbehorende danspasjes, terwijl ze wachten op de komst van Sinterklaas.

Verder is Disco Piet van de partij om ze te assisteren en haalt Acrobaat Piet halsbrekende toeren uit. En als de Sint uiteindelijk komt is iedereen er klaar voor en worden de ingestudeerde liedjes luidkeels gezongen en wordt er uitbundig bij gedanst. Kortom een wervelende show voor kinderen en ouders.

DATA Theatershow Sinterklaas Fever

Hieronder tref je de lijst van data en bijbehorende theaters aan:

 • zondag 22 november  Rotterdam Oude Luxor 11.00 uur
 • zondag 22 november Rotterdam Oude Luxor 14.00 uur
 • woensdag 25 november Den Haag Circustheater 14.00 uur
 • vrijdag 27 november Apeldoorn Orpheus 16.30 uur
 • zondag 29 november Breda Chasse 15.00 uur
 • woensdag 2 december Almere Schouwburg 13.30 uur
 • woensdag 2 december Almere Schouwburg 16.30 uur

Reserveren kan via de site http://www.sinterklaasfever.nl of direct bij de theaters zelf.

Sinterklaas Fever op CD

De CD van de Sinterklaas Fever kun je via deze site bestellen om alvast in de stemming te komen (je krijgt extra korting wanneer je de CD samen met ons Surprisespel besteld). Een voorproefje van de CD kun je beluisteren in de webshop. Gegarandeerd veel luisterplezier en voorpret voordat je naar de theatershow gaat!

Plaats een reactie »

3 reacties

 • Patricia
  - 11 november 2010 | Permalink

  Ik heb zojuist gehoord dat de Sinterklaas Fever theatershow dit jaar niet doorgaat. Ze doen er alles aan om het volgend jaar (2011) weer wel te laten plaatsvinden. We houden je op de hoogte!

 • Janey
  - 29 november 2009 | Permalink

  Deze cd moet je gewoon in huis hebben!!!!
  Wij hebben hem zo´n 4 jaar geleden gekregen inclusief het optreden voor de IBM-kindjes en onze zoon wil hem in September alweer horen. Dat levert veel geswing en gezang op en wanneer je de originele disco en soul muziek opzet swingen je kleuters ook dan door de kamer.

  Helaas, door de recessie, was het dit jaar niet mogelijk om discopiet uit te nodigen voor het IBM-feest en die miste Yorick toch wel!

 • brenda bouwsma
  - 26 november 2009 | Permalink

  Goh, wat jammer dat ik vandaag pas naar de website van de sinterklaasFevershow kijk: gistermiddag waren ze hier in de buurt in het Circustheater.
  Jammer, maar helaas. Misschien volgend jaar dan maar naar een nieuwe show? En dit jaar genieten van de cd….

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop