3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sinterklaas zonder woorden

Sinterklaas van Charlotte Dematons Wat is ons favoriete Sinterklaas prentenboek? Met zoveel prachtige boeken is het moeilijk kiezen, maar één van onze meest ‘gelezen’ boeken is Sinterklaas van Charlotte Dematons.

Dit boek geeft antwoord op veel vragen, zoals onder andere:

  • hoe het huis (paleis) van de Sint eruit ziet;
  • hoe kadootjes gemaakt worden in de pakjesfabriek;
  • hoe deze kadootjes in de stoomboot passen;
  • en hoe ze door de stoorsteen in onze huizen terecht komen…

En wat zo bijzonder is aan dit boek, is dat er helemaal géén woord aan te pas komt! Zonder woorden wordt het leven van de Sint inzichtelijk gemaakt in een serie prachtige prenten met ongelooflijk veel details hierin verwerkt. Een boek waar je keer op keer induikt om telkens weer nieuwe ontdekkingen te doen…

In onderstaande film legt Charlotte Dematons zelf uit hoe het boek tot stand gekomen is:

Klik hier om ‘Sinterklaas’ via Bol.com te bestellen…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Patricia: "Dankzij het Sintspel is vorig jaar het sinterklaasfeest een groot succes geworden bij ons thuis. Dit jaar gaan we het zeker weten weer spelen. Het is zo leuk omdat je houvast hebt, maar ook de vrijheid om er aanpassingen in te maken zodat het helemaal bij ons gezin past.
Onze jongste zoon van 5 jaar heeft asperger en dus behoefte aan duidelijkheid (helemaal in deze tijd!) en het Sintspel geeft hem die duidelijkheid. Ook onze oudste zoon van 7 jaar vond het geweldig al die opdrachten. En de familie geniet vanzelfsprekend van die blije kinderen. Dank je wel!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!"
Mireille Mettes - bedenker van MIR methode

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...