3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot

[pro-player]http://www.youtube.com/watch?v=3Fd9xZURrg8[/pro-player]

Sinds 7 oktober jl. is er weer een fantastische en spannende film van sinterklaas te zien in de bioscoop: “Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot”. De makers van dé Sinterklaasfilm van 2008, “Het Geheim van het Grote Boek”, komen nu met een gloednieuw avontuur! In de nieuwe film draait alles om de beroemde pakjesboot. Verder verklappen we nog niets, zorg dat je deze spannende film zelf gaat bekijken in de bioscoop…

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Alies v.d. Post: "Dit Sinterklaas Surprisespel heeft weer ouderwetse gezelligheid gebracht! Aandacht, sfeer verhogend, lol, lachen, nieuwsgierigheid, saamhorigheid. De CD is ook een geweldige aanvulling. Het was een FEEST!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met het Sinterklaas Surprisespel draait het om met elkaar samen zijn. Gezellig samen zijn dus, precies zoals het sinterklaasfeest bedoeld is!"
De redactie van SinterklaasFan.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...