3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sinterklaas bestaat!

Ben je ook wel eens nieuwsgierig over hoe het is om Sinterklaas te zijn?

  • Of hij diep in zijn hart echt een kindervriend is?
  • Hoe hij buiten beeld met zijn Pieten omgaat?
  • Hoeveel paarden hij gekend heeft?
  • Wat zijn lievelingseten is?
  • Wat hij van het weer in Nederland vindt?
  • Wat hij van hulp Sinterklazen vindt?
  • Of hij het leuk vindt om samen te werken met Dieuwertje Blok, Aart Staartjes en andere bekende Nederlanders?
  • Hoe hij kijkt naar vrouwelijke Pieten?
  • En meer van dattum…

boek Sinterklaas bestaat - Bram van der Vlugt Bram van der Vlugt was 25 jaar lang onze Sinterklaas. Hij schreef het boek Sinterklaas Bestaat! waarin hij met geweldig veel humor en liefde terugblikt op deze belangrijke functie. Het boek staat vol met gekke anekdotes, gĂȘnante momenten, ontroerende momenten, grappen met de Pieten en heel veel mooie foto’s.

“Al heel lang onderhoud ik een innig contact met Sinterklaas. Soms denk ik zoals hij denkt, soms praat ik door zijn mond, soms weet ik niet wie van ons beiden er eigenlijk aan het woord is.” (Bram van der Vlugt)

Sinterklaas Bestaat! is een heerlijk boek voor volwassenen die net als Bram, volop blijven genieten van ons grootste kindervriend.

Sinterklaas bestaat!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop