3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Pieten Percussie Show voor Sinterklaas

[issuu viewmode=presentation layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=101111151032-be50a106eb374e9fb690b491afebca0d docname=workshop-pieten-percussie username=sinterklaas-surprisespel loadinginfotext=Pieten%20Percussieshow showhtmllink=true tag=percussieshow width=420 height=594 unit=px]

Ik zal het maar gelijk bekennen: Coen van Vollenhoven is mijn echtgenoot – percussionist, muzikant. Het idee voor deze trommelworkshop komt eigenlijk omdat mij verschillende keren gevraagd is of ik het Sinterklaas Surprisespel op school of bij een bedrijf kon komen faciliteren. Er is duidelijk behoefte om eens iets origineels te doen – en Sinterklaasliedjes voorzien van Afrikaanse trommelritmes is zeker origineel!

Meer informatie kun je lezen op:
www.trommel-workshops.nl/2010/10/29/pieten-percussie-show-voor-sinterklaas

Dus wel een beetje bevooroordeeld, maar desalniettemin warm aanbevolen!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop