3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Later word ik een hele Piet!

Later word ik een hele Piet! - Monique van der Zanden Ik ben wel klein, maar ik kan al veel!
Cadeautjes inpakken…
Speelgoed verven…
Pepernoten bakken…
Kijk maar eens hoe ik iedereen help.
Gaat het goed of gaat het niet?
Zal ik eens iets verklappen…
Later word ik een hele Piet!

Een klein Pietje wil Sinterklaas en de grote Pieten heel graag helpen. Maar alles wat hij aanpakt, gaat mis. Gelukkig begrijpt de Sint hem wel… Een heerlijk prentenboek voor kleuters, dat razendsnel uitverkocht raakte. Er zijn echter nog 30 exemplaren van te krijgen via onderstaande links…

Dit leuke boek van Monique van der Zanden kun je nu winnen als je vóór eind november abonnee wordt van de nieuwsbrief van KleinKids.nl. Dat is een ontzettend leuke website vol tips voor activiteiten die je met je kleinkinderen kunt ondernemen (en daarom eigenlijk ook hartstikke leuk voor alle ouders die nog veel met hun kinderen thuis zijn).

Als je geen grootouder bent, of als je niet denkt dat je het boek gaat winnen, kun je ook een gesigneerd exemplaar bestellen bij de schrijfster zelf. Die geeft er meteen een zelfgeschreven Sinterklaasgedicht op maat bij!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Ingrid: "Vandaag hebben we het spel gespeeld met de hele familie. Er was nog 1 gelovige bij. We hebben ontzettend gelachen met de snoepgoedrace, het toetjesspel en het liedjes-hakken. De quiz leerde ons zaken die we nog niet wisten. En na afloop kreeg iedereen, van opa en oma tot het kleinste nichtje een pietendiploma. Voor herhaling vatbaar."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Eindelijk een leuk spel waarmee alle ouders en de media een antwoord hebben op de decemberstress die ieder jaar weer toeslaat!"
Emmeliek Boost - initiatiefneemster van de Opvoeddesk

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...