3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Later word ik een hele Piet!

Later word ik een hele Piet! - Monique van der Zanden Ik ben wel klein, maar ik kan al veel!
Cadeautjes inpakken…
Speelgoed verven…
Pepernoten bakken…
Kijk maar eens hoe ik iedereen help.
Gaat het goed of gaat het niet?
Zal ik eens iets verklappen…
Later word ik een hele Piet!

Een klein Pietje wil Sinterklaas en de grote Pieten heel graag helpen. Maar alles wat hij aanpakt, gaat mis. Gelukkig begrijpt de Sint hem wel… Een heerlijk prentenboek voor kleuters, dat razendsnel uitverkocht raakte. Er zijn echter nog 30 exemplaren van te krijgen via onderstaande links…

Dit leuke boek van Monique van der Zanden kun je nu winnen als je vóór eind november abonnee wordt van de nieuwsbrief van KleinKids.nl. Dat is een ontzettend leuke website vol tips voor activiteiten die je met je kleinkinderen kunt ondernemen (en daarom eigenlijk ook hartstikke leuk voor alle ouders die nog veel met hun kinderen thuis zijn).

Als je geen grootouder bent, of als je niet denkt dat je het boek gaat winnen, kun je ook een gesigneerd exemplaar bestellen bij de schrijfster zelf. Die geeft er meteen een zelfgeschreven Sinterklaasgedicht op maat bij!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Paméla Meerman-Versloot: "We hebben het surprisespel gespeeld met 13 volwassen scouts en we hebben gelachen! Ik wist niet zeker of de opdrachten van de stickers zouden werken maar iedereen zong hard mee met de liedjes en ook zwarte vegen uitdelen gebeurde erg fanatiek. Pieten op de nok, zaktrappelen, huilen da’s pas lachen hebben we echt om gelachen.

De dag erna heb ik het ook nog met mijn 16 scouts gespeeld (10-15 jaar) en ook zij hebben een hoop lol met het spel gehad. Levende (pieten)knoop, discopiet en de snoepgoed estafette vonden zij erg leuk.

Bedankt voor het leuke spel, ik ga het zeker vaker gebruiken en waarschijnlijk volgend jaar ook met de uitbreidingsset."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...