3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Intocht van Sinterklaas

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan.”

Ja, wanner is dat ook al weer precies?

Dit jaar zet Sinterklaas op 14 november weer voet aan wal. Hij komt aan met Pakjesboot 12 en meert af in de haven van Schiedam rond het middaguur. Burgemeester Verver-Aartsen heet Sinterklaas namens alle kinderen van Nederland hartelijk welkom.

De intocht wordt door de NPS live uitgezonden in een speciale extra lange aflevering van Het Sinterklaasjournaal. Het begint om 12.00 uur en zal eindigen om ongeveer 13.15 uur. De presentatie is vanuit Schiedam wederom in handen van Dieuwertje Blok.

Intocht Sinterklaas gemist?
Kijk dan op http://www.uitzendinggemist.nl

Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. (Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma’s zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken.)

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Irene: "We spelen al een aantal jaar het Sinterklaas surprisespel met veel plezier. De kinderen worden helemaal enthousiast als ze weer een brief bovenop alle pakjes zien liggen. Jaaaaaa we spelen weer het surprisespel! Vorige week ging er iets mis met leveren van stickers en de communicatie maar dat is super opgelost! Erg klantvriendelijk! Volgend jaar spelen wij weer met veel plezier het surprisespel!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

Het Sinterklaasspel helpt je Sinterklaasavond te vieren op een manier waarbij èn de jonge kinderen èn de oudere kinderen èn de volwassenen ontzettend veel plezier hebben.
Anne Mijke van Harten - eigenaar van Earthgames

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...