3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Het Sinterklaasjournaal

Het Sinterklaasjournaal met de achtergronden van en nieuws over  het verblijf van de goedheiligman in Nederland is vanaf 14 november elke dag te zien om 17.40 uur op Nederland 1 en in Z@ppelin op Nederland 3. Het Sinterklaasjournaal wordt dit jaar weer gepresenteerd door Dieuwertje Blok en zij wordt bijgestaan door Jeroen Kramer.

De herhalingen worden ’s ochtends om 07.25 uur en ’s middags op wisselende tijden uitgezonden. Op zondag is er het weekoverzicht. Op 5 december wordt een heus jaaroverzicht uitgezonden. Heb je een uitzending gemist van het Sinterklaasjournaal dan kun je deze ook nog via o.a. www.uitzendinggemist.nl bekijken.

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Eefje: "Ik wil je even bedanken voor het geweldige spel. De kinderen hebben zich zo vermaakt met de spellen dat ze soms vergaten dat er ook nog kadootjes waren!! Echt super! En dus was het voor ons, als volwassenen, ook echt leuk. Volgend jaar doen we het gewoon weer zo."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit moet wel het favoriete spel van de Sint zijn!"
Ester & Silvia - oprichters van www.gezinspiratie.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...