3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

De avonturen van Kleine Piet

De avonturen van Kleine Piet omslag Jody Hens schreef een kinderboek op basis van haar eigen ervaring, met ADHD én autisme. Ze vond het heerlijk om zich als zwarte piet te verkleden, en dat was de aanleiding voor dit boekje: een voorleesboek met een klein pietje in de hoofdrol. Gelukkig houd Sinterklaas een oogje in het zeil: hij heeft ook al wat ervaring met Racepiet opgedaan die vroeger tegen dezelfde dingen aanliep al Kleine Piet nu.

Het boekje is leuk voor kinderen met ADHD & Autisme en ook voor hun ouders. Er zitten 25 verhaaltjes in, voor iedere avond eentje, en kleurplaten over de verhalen. Zoals Kleine Piet het zelf verwoord: “Dus jullie kunnen lekker in het boekje kliederen zonder dat papa of mama boos worden!” Er is inmiddels ook een 2e deel verschenen…

Door het boekje “De avonturen van Kleine Piet” te kopen, steun je meteen een aantal verenigingen voor kinderen met ADHD & Autisme. Van ieder verkocht boekje gaat er 5 euro naar:

  • De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA)
  • Het AutismeFonds
  • De campagne Autisme Geschikt

Het is tevens mogelijk om voor een kleine extra bijdrage een gepersonaliseerde versie hiervan te bestellen! Wees er op tijd bij, want de levertijd hiervan is 5 werkdagen: www.kleinepiet.nl/webshop

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Jesca: "De voorbereidingen voor pakjesavond zijn rond, de opdrachten en stickers zijn geplakt, en dat in slechts een uurtje tijd vanavond. Ben heel blij met het sinterklaassurprisespel!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met het Sinterklaas Surprisespel draait het om met elkaar samen zijn. Gezellig samen zijn dus, precies zoals het sinterklaasfeest bedoeld is!"
De redactie van SinterklaasFan.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...