3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

3 december acties!

Deze actie is inmiddels afgelopen...
Korting: 35% Korting op VingerEHBO
Vinger EHBO - massages voor een gezond gezin

Aanbod van Tijdschrift Educare: een handzaam boek waarmee je eerste hulp bij kinderpijntjes kunt verrichten, Vinger EHBO, is de komende dagen met 35% korting verkrijgbaar. Heldere uitleg dankzij de praktische illustraties. Helpt ook bij Pieten die zich verzwikken bij hun nachtelijke tochtjes over het dak, in hun vingers bijten tijdens het klappertanden, of van alle opwinding slecht de slaap kunnen vatten!

Het boek kost normaal €14,95. Tot en met 3 december krijg je echter 35% korting en kost het boek €9,95. De opbrengst van het boek komt 100% ten goede aan Stichting Universele Opvoeding. Leuk voor onder de kerstboom en je steunt er ook nog een goed doel mee!

Actie: Gratis extra stickerset!
Extra set opdrachtstickers

Wie deze week de volgende combinatiebestellingen doet, krijgt er een extra set opdrachtstickers bij:

  • Surprisespel in BliQ + Aanvulling Sintspel
  • Surprisespel in BliQ + CD Sinterklaas Fever
  • Aanvulling Sintspel + CD Sinterklaas Fever

Zodra een van bovenstaande combinaties in je winkelwagentje zit, zie je vanzelf het bericht verschijnen dat je een gratis stickerset bij deze bestelling ontvangt. (Werkt niet in combinatie met andere kortingsacties.)

Korting: 15% Korting op Biologische Thee

Aanbod van BioThee: deze blijft voorlopig nog even geldig. Tot eind december krijg je namelijk 15% korting op alle biologische thee met actiecode pepernoot. Mijn favoriete thee is Chai Masala Hot Spices, want ik ben nu eenmaal dol op bisschopswijn. En die is extra lekker als je deze kruid met chai! Het recept staat hier op de site…

Bestel je thee via: www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-actie-biothee – gebruik actiecode pepernoot

Of download de kortinscoupon en geef deze kado aan een echte theeliefhebber!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Natasja K.:"Na een aantal mislukte pakjesavonden had ik de hoop eigenlijk al opgegeven. Uiteindelijk sloegen we pakjesavond zelfs over. Onze zoon werd erg hyper van alles rondom de Sinterklaas en dan kan je erop wachten tot de spanning hem te veel wordt en hij ontploft.

Toen ontdekten we jouw surprisespel. Het gaf me de perfecte handleiding hoe ik een pakjesavond kon plannen die bij ons allemaal in de smaak zou vallen. Ik koos de makkelijke, snelle spelletjes want dan zat er vaart in de avond. Na afloop was iedereen tevreden en voldaan. Geen stress of ontploffingen.

Ik denk dat het Surprisespel zo effectief is omdat het de aandacht verlegt van de kadootjes naar de spelletjes. Daardoor worden de kinderen ook betrokken bij de pakjes van anderen. Voor drukke kids die het wachten moeilijk vinden en weinig geduld hebben, is dit een uitkomst. We gaan dit jaar dus zeker weer het Surpisespel gebruiken!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...