3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

3 december acties!

Deze actie is inmiddels afgelopen...
Korting: 35% Korting op VingerEHBO
Vinger EHBO - massages voor een gezond gezin

Aanbod van Tijdschrift Educare: een handzaam boek waarmee je eerste hulp bij kinderpijntjes kunt verrichten, Vinger EHBO, is de komende dagen met 35% korting verkrijgbaar. Heldere uitleg dankzij de praktische illustraties. Helpt ook bij Pieten die zich verzwikken bij hun nachtelijke tochtjes over het dak, in hun vingers bijten tijdens het klappertanden, of van alle opwinding slecht de slaap kunnen vatten!

Het boek kost normaal €14,95. Tot en met 3 december krijg je echter 35% korting en kost het boek €9,95. De opbrengst van het boek komt 100% ten goede aan Stichting Universele Opvoeding. Leuk voor onder de kerstboom en je steunt er ook nog een goed doel mee!

Actie: Gratis extra stickerset!
Extra set opdrachtstickers

Wie deze week de volgende combinatiebestellingen doet, krijgt er een extra set opdrachtstickers bij:

  • Surprisespel in BliQ + Aanvulling Sintspel
  • Surprisespel in BliQ + CD Sinterklaas Fever
  • Aanvulling Sintspel + CD Sinterklaas Fever

Zodra een van bovenstaande combinaties in je winkelwagentje zit, zie je vanzelf het bericht verschijnen dat je een gratis stickerset bij deze bestelling ontvangt. (Werkt niet in combinatie met andere kortingsacties.)

Korting: 15% Korting op Biologische Thee

Aanbod van BioThee: deze blijft voorlopig nog even geldig. Tot eind december krijg je namelijk 15% korting op alle biologische thee met actiecode pepernoot. Mijn favoriete thee is Chai Masala Hot Spices, want ik ben nu eenmaal dol op bisschopswijn. En die is extra lekker als je deze kruid met chai! Het recept staat hier op de site…

Bestel je thee via: www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-actie-biothee – gebruik actiecode pepernoot

Of download de kortinscoupon en geef deze kado aan een echte theeliefhebber!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop