3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

VOLLE SCHOEN: Van samen spelen word je rijk

Nieuwsbrief van 1 december 2016:

Van samen spelen word je rijk
Je rijk voelen is niet hetzelfde als veel geld op je bankrekening en veel spullen in huis. Er zijn meer manieren om je rijk te voelen.

Genieten van je gezin bijvoorbeeld. Als je met elkaar aan tafel zit te genieten van een heerlijke maaltijd. Als je kinderen al liggen te slapen en je staat nog even aan hun bed naar hun lieve snuitjes te kijken voor je zelf onder de wol kruipt. Als je een stevige knuffel krijgt voor je kroost vertrekt naar school.

Wat betaal je voor liefde, gezelligheid en gezondheid?

In onze maatschappij is er een tendens om alles in economische termen te beoordelen. Maar liefde, tevredenheid, gezelligheid en gezondheid laten zich niet vangen in cijfers en grafieken. Het is dat warme gevoel in je hart, wat zich niet houdt aan wiskundige formules omdat liefde juist exponentieel groter wordt als je het deelt.

Samen gekke spelletjes spelen geeft plezier. Lekker lachen zorgt voor ontspanning. Op dat moment is er in je lijf geen plaats meer voor stress. Je leert onderhand ook nog allerlei sociale vaardigheden, maar het belangrijkste is dat je ervaart dat je onderdeel bent van een warm en liefdevol gezin. Dat is pas rijkdom – daar kan geen speelgoed tegenop!

Ik gun iedereen zo’n rijk leven. Jou natuurlijk ook. En daarom…

Extra spelletjes in de laatste schoen

Het is alweer tijd voor de laatste schoen van dit jaar. Normaal gesproken vind je op zondag je schoenkadootjes. En de bedoeling was vooral lekker veel spelletjes dit keer. Maar aangezien het dan de dag voor pakjesavond is en er dan feitelijk geen tijd meer is om ze nog te gebruiken dit jaar…

Verrassing: de schoen is al gevuld!

Dit keer echt alleen maar spelletjes dus. Spelletjes voor:

  • samen dansen
  • samen zingen
  • samen tekenen
  • beetje rekenen
  • en gewoon lekker gekkigheid!

Heel veel plezier ermee en iedereen die pakjesavond viert een van de komende dagen:

Maak er dit jaar een super gezellige Sinterklaasavond van!

Patricia Ritsema van Eck
Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S.
Gebruik je het Sinterklaas Surprisespel voor het vieren van Pakjesavond?

Dan zou ik het ontzettend leuk vinden om van je terug te horen hoe het bevallen is:

Reuze bedankt vast als dat hebt willen doen!

P.P.S.
Er zijn op moment van schrijven nog 15 exemplaren te krijgen van het Sinterklaasspel in BiQ. Wanneer je het spel nog wilt bestellen en het is uitverkocht tegen de tijd dat je dit leest: Kleintje Sintspel is een prima alternatief!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Marie-José: "Wij hebben een ontzettende gezellige middag en avond gehad. In de leeftijd van 2 tot 77 jaar, met 6 pubers in totaal, waarvan twee nog even als zwarte piet. Super gezellig met al die opdrachten. Natuurlijk ging er veel te veel tijd in al die opdrachten zitten omdat ze zo ontzettend leuk waren en we er soms bijna niet mee konden stoppen."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!"
Mireille Mettes - bedenker van MIR methode

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...