3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Spijkers poepen

Een hilarisch spel voor jong en oud en het gebruik van veel vieze woorden wordt bijzonder gewaardeerd door een bepaalde leeftijdsgroep…

Benodigdheden

  • 2 flessen
  • 2x touw met een spijker
  • eventueel een broekriem

Voorbereiding

Bij spijkerpoepen moet de spijker ongeveer halverwege je bovenbeen bungelen. Omdat iedereen een andere lengte heeft, kun je het beste een stuk touw afmeten aan de hand van de grootste persoon in de groep. Maak het touw vast aan een flinke en liefst ook zware spijker (door het gewicht wordt het touw rechtgetrokken – anders springt de spijker echt alle kanten op!) Pak je flessen en de spijkertouwen bij elkaar in, eventueel met een extra broekriem om het touw aan te kunnen vastmaken bij kleding zonder lussen (jurkjes).

Valsspelen tijdens het spijkerpoepen...

Instructies over het spel opschrijven (als je voldoende inspiratie hebt, doe het dan in dichtvorm) en in een envelop stoppen. Plak een surprisesticker op de envelop en plak deze op het pakje.

Uitvoering

Twee Pieter per keer binden het touw met de spijker aan hun middel – spijker hangt als een staart tussen de benen. Beide Pieten hebben een flesje tussen de benen. De kunst is nu om de spijker in de fles te ‘poepen’.

Voorbeeld gedicht

– Wie kan het hardste boeren?
– Wie kan de vieste scheten laten?
– Wie kan het diepst in zijn neus peuteren?
– Wie kan het langst aan zijn gat krabben?
– Wie kan het verst van de pot af piesen?

Oké, oké, nou weten we het wel!
Maar wat de Sint zich nog afvraagt is…

– Wie kan het beste spijkers poepen?

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop