3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Familie Quiz

Sint vind het altijd heel lastig om van iedereen alles te onthouden. Daarom heeft hij zelf een groot boek waarin wordt opgeschreven hoe oud je bent, waar je woont, wat je graag van Sinterklaas wilt hebben en zo. Bij jullie thuis ziet hij nooit van dit soort boeken. Nou hoef je natuurlijk van lang niet zoveel mensen iets te onthouden als Sinterklaas, maar we gaan toch even testen of je wel voldoende van je eigen familie weet…

Benodigdheden

  • quizkaarten met vragen
  • voor iedereen een paar nieuwe sokken

Voorbereiding

Maak 10 tot 20 kleine kaarten (A6) met vragen over de familie (eventueel met multiple choice antwoorden). Hoe heet de broer van mama? Hoe oud is Kees? Wat is het lievelingseten van Els? etc. Pak de kaarten en de sokken netjes bij elkaar in een pakket. Schrijf de spelinstructies op (in de vorm van een gedicht) en stop deze in een envelop. Plak de envelop op het pakket en een surprise sticker op de envelop.

Uitvoering

Papa of mama krijgt een stapel kaarten met vragen en leest deze een voor een voor. Om de beurt mogen jullie als eerste de vraag beantwoorden. Wie de vraag goed heeft, krijgt nieuwe sokken. En we gaan net zo lang door, tot iedereen nieuwe sokken heeft!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Annemieke P.: "Ik had beloofd je te mailen hoe het surprisespel bij ons is geweest. Bij deze: SUPER! Wat is alles mooi verzorgd en wat een leuke idee├źn! Aan het einde van het spel dacht iedereen dat het al heel erg laat was. Niet van 'oh, wat heeft alles lang geduurd', maar het was gewoon een gezellige volle avond. Helemaal geslaagd dus."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met het Sinterklaas Surprisespel draait het om met elkaar samen zijn. Gezellig samen zijn dus, precies zoals het sinterklaasfeest bedoeld is!"
De redactie van SinterklaasFan.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...