3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Choco sjoelen

Het surprisespel van Rosita Mul

We gaan een potje sjoelen, maar wel op een speciale manier. In plaats van de houten sjoelschijven, gaan we sjoelen met chocolade geld.
We hebben nodig: de sjoelbak en het chocolade geld. Sinterklaas heeft deze voor jullie meegenomen.

De spelregels

Heel simpel, hetzelfde als het sjoelen met de houten schijven, alleen nu met het geld. We tellen alleen het geld wat in de vakken ligt. Het maakt niet uit of je het in 1, 2, 3 of 4 gooit.

We maken teams van drie personen. Iedereen sjoelt één keer.

Na drie beurten mag je het geld tellen. Het team wat de hoogst aantal punten gooit wint het chocolade geld.

Succes en bedenk wel: geld maakt niet gelukkig… chocolade wel!

Deze tip krijg je van Rosita Mul – Rosita speelt al enkele jaren het Sinterklaas Surprisespel en heeft er zelf dit spel bij bedacht. Rosita, bedankt dat je dit met ons wilt delen!
Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop