3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Bedankt voor het meedoen!

Ik heb je een kadootje beloofd als dank voor het meedoen. Deze kun je hieronder downloaden:

De grote reis van Sinterklaas – spelletjes special

Sinterklaas Surprisespel Special: De Grote Reis van Sinterklaas

Bijlagen dubbelzijdig printen op stevig papier.

Sinterklaas reisde de hele wereld over met zijn Pieten, zijn paard en zijn stoomboot. In deze special vind je 8 spelletjes over deze reis die je kunt spelen in de aanloop naar Sinterklaas of op pakjesavond. (Spelletjes voor groepen, geheel in de stijl van het Sinterklaas Surprisespel!)

Download link: De grote reis van Sinterklaas – spelletjes special

Winnaars worden 25 november bekendgemaakt

Wil je hierover bericht ontvangen? Schrijf je dan in op de Sinterklaas nieuwsbrief. Je krijgt dan tevens bericht als de virtuele schoen weer gevuld is. En daarbij ook eens nog de 12 leuke downloads uit het Voorpret Pakket!


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop

Geef een reactie