nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Sinterklaasspel warm aanbevolen:

“Dit moet wel het favoriete spel van de Sint zijn!”
Ester & Silvia – oprichters van www.gezinspiratie.nl

“Eindelijk een leuk spel waarmee alle ouders en de media een antwoord hebben op de decemberstress die ieder jaar weer toeslaat!”
Emmeliek Boost – initiatiefneemster van de Opvoeddesk

“Het Sinterklaas Surprisespel viert een avondje Sint op een heel nieuwe manier, waarbij er echt AANDACHT is voor elkaar. Ik ben fan!”
Inge Schilders – bedenker van Kleine Avonturen

“Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt – dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld – koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen…
Jeroen de Jong – De Praktijkvader

“Het spel (in een leuk blik) is inmiddels in huis, de informatie is gelezen, diverse opdrachtkaartjes heb ik stiekem al uitgevoerd en ik heb maar één conclusie: Sinterklaas Surprisespel is Gaaf voor Kinderen en Ouders!”
Marije Smit – hoofdredacteur van Gaaf voor Kinderen

“Ontzettend leuk spel!
Ook heel geschikt om een kinderfeestje mee te organiseren.”

Martine Bakx – eigenaar van Verkleedwinkel Artoek

“Met het Sinterklaas Surprisespel draait het om met elkaar samen zijn. Gezellig samen zijn dus, precies zoals het sinterklaasfeest bedoeld is!”
De redactie van SinterklaasFan.nl

“Het Sinterklaasspel helpt je Sinterklaasavond te vieren op een manier waarbij èn de jonge kinderen èn de oudere kinderen èn de volwassenen ontzettend veel plezier hebben!”
Anne Mijke van Harten – eigenaar van Earthgames

“Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!”
Margriet Darwinkel – Happy Family Life

“Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond.”
Willemien Eikelboom – www.familyfactory.nu

“Met dit sinterklaasspel is iedereen de hele avond aan de beurt. De opdrachten zijn bovendien superleuk en houden de kinderen bezig. Eindelijk kun je weer rustig pakjesavond vieren…”
Judith van Wijk – trendspotter van www.hipenhot.nl

“Sinterklaas Surprisespel: origineel èn geschikt voor basisscholen. Op de spelkaarten staan coöperatieve spellen. Hierbij spelen samenwerking en plezier maken een belangrijke rol. Leuke toevoeging aan het uitpakken van de surprises!”
Sophie van Berkel – docente Jenaplanschool in review op www.lotuswritings.nl

“De Sinterklaas Surprisespellen werken op de lachspieren en dat geeft een ontspannen sfeer. De focus ligt daardoor op het samen zijn en minder op de pakjes. Sinterklaas is weer ons leukste feest ooit!”
Mireille Mettes – bedenker van www.mirmethode.nl


Interview bij TV Gelderland