3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Je Pakjesavond Planner!

Een extra kadootje omdat je je hebt ingeschreven voor de mini-cursus “In 4 stappen naar een Sinterklaasfeest zonder stress en om nooit meer te vergeten” van Margriet Darwinkel. Je kunt deze planner downloaden via de link hieronder. Sla hem op op je computer en print hem daarna uit.

Titel: Pakjesavond Planner

Dubbelzijdig afdrukken op normaal papier.

12 werkbladen die je helpen bij het organiseren van het hele Sinterklaasfeest: vanaf het moment dat de stoomboot arriveert totdat de pakjes bezorgd worden.

Download link: Pakjesavond Planner – Klik op de download link en sla de download op op een plek waar je deze straks weer makkelijk terug kunt vinden!
Bestandsgrootte: 2.7 MB

Sinterklaas Surprisenieuwsbrief

Ieder jaar vanaf ongeveer de herfstvakantie tot en met 5 december komt deze website weer tot leven. Regelmatig verschijnen er dan nieuwe surprise-, kadootjes- en receptentips. Of gekke weetjes over de Sint, zowel actuele zaken als opmerkelijke feiten uit het verleden.

In deze periode komt ook de download beschikbaar van de aftelkalender voor dat jaar. En zodra de Sint officieel in Nederland gearriveerd is, wordt het virtueel schoentje weer gezet en gevuld met leuke verrassingen…

Wil je op de hoogte blijven van de gratis downloads en de nieuwe berichten? En wil je ook in aanmerking komen voor speciale Sinterklaas acties? Schrijf je dan in op de Sinterklaas nieuwsbrief:

Voor nu vast veel plezier gewenst met het voorbereiden van een geslaagd Sinterklaas feest!

Patricia Ritsema van Eck (Sinterklaas Surprisespel)
Margriet Darwinkel (Happy Family Organizer)

De voorverkoop is van start gegaan! Kijk hier voor alle aanbiedingen...


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop

Geef een reactie