3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Wegens omstandigheden… nu al je eerste Sinterklaas kadootje?!

Nieuwsbrief van 30 oktober 2016:

Lieve mensen,

Wat is er deze week te beleven op de website?

Sinterklaasfever kindervoorstelling nu officieel aangekondigd

Sinterklaasfever theatervoorstelling 2009Ik had beloofd je op de hoogte te houden van de Sinterklaasfever kindervoorstelling die dit jaar weer voor het eerst in lange tijd gaat plaatsvinden. Vorige week was het nog een gerucht. Inmiddels is het officieel en heb ik hier een stuk over geschreven op de website: http://www.sinterklaassurprisespel.nl/sinterklaasfever-show

Vrijdagavond kreeg ik te horen dat ik 2 toegangskaartjes mag verloten. Ik ben nog aan het broeden op een leuke actie hiervoor. Als je goeie ideeën hierover hebt, laat het me weten!

2. Pakjesavond Planner bijgewerkt

Pakjesavond Planner voor stressvrije SinterklaastijdDe intocht komt met rasse schreden dichterbij. Voor het zover is, best handig om even te gaan zitten voor hoe je alle feestelijkheden gaat organiseren. Voor wie dat wil, heb ik een handig hulpmiddel beschikbaar: de Pakjesavond Planner – gemaakt in samenwerking met Margriet Darwinkel van Happy Family Life.

Afgelopen week heb ik daarom de Pakjesavond Planner aangepakt. Er waren een hoop links die het niet meer deden. Je kunt hier de nieuwe versie downloaden:
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/stressvrij-pakjesavond-plannen

3. Kadootje: Sinterklaas Voorpret Pakket

KadootjesHet Sinterklaas Voorpret Pakket bestaat uit 12 downloads met hierin muziek, spelletjes, recepten, knutselplaten en meer. Het is samengesteld uit diverse schoenkadootjes die Sint de afgelopen 5 jaar in het virtuele schoentje gestopt heeft.

Lees hier alles over het Sinterklaas Voorpret Pakket…

Ik heb besloten dat dit jaar het Sinterklaas Voorpret Pakket het nieuwe bedankje wordt voor iedereen die zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. En dus ook iedereen die trouw de nieuwsbrieven jaarlijks leest.

Omdat dit pakket een product is waar normaal gesproken voor betaald wordt, zitten de downloads in het afgeschermde gedeelte van de website. Om toegang te krijgen, kun je – geheel vrijblijvend! – een klantaccount aanmaken. De informatie die je hiervoor nodig hebt, is opgestuurd aan alle nieuwsbrief abonnees.

Het zou natuurlijk kunnen dat je al via een andere weg toegang hebt gekregen tot deze downloads, maar zo niet, dan bij deze. Veel plezier met alle downloads!

Met vrolijke groet,

Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S.

De voorverkoop duurt nog exact een week: tot en met zondag 6 november.

Na volgende week zondag kun je sowieso geen  stickervellen, uitbreidingen en touwensetjes meer bijbestellen – ook niet bij andere webshops! Hou daar dus rekening mee…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Angelique: "Wij hebben vorig jaar het Sinterklaas Surprisespel gespeeld met 3 kinderen (7, 7 en 10 jaar) en 4 volwassenen. We hebben ontzettend veel pret gehad. De kinderen genoten enorm van de spelletjes en waren veel minder op hun eigen cadeautjes gericht. Iedereen was veel meer betrokken bij het feest. Nu we de Sint net verwelkomd hebben vragen alle 3 de kinderen of we het weer net zo als vorig jaar gaan doen, want dat was zóóó leuk!!! De herinneringen worden alweer opgehaald. Heerlijk, ik verheug me al weer op ons avondje, met Sinterklaasspel..."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met dit sinterklaasspel is iedereen de hele avond aan de beurt. De opdrachten zijn bovendien superleuk en houden de kinderen bezig. Eindelijk kun je weer rustig pakjesavond vieren..."
Judith van Wijk - trendspotter van Hip & Hot

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...