3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Tip: doe alle extra’s samen in een mand

Sinterklaas Surprisespel - nieuwe editie 2015

Zo vlak voor pakjesavond slaat bij iedereen de stress toe. Ik merk het ook aan de emails en telefoontjes die ik nu krijg. Spelregels worden niet meer goed gelezen en ineens lijkt het spel een stuk ingewikkelder dan op de site beschreven staat. Het zijn de stresshormonen die maken dat je niet meer helder kunt nadenken…

Naar aanleiding van een telefoontje gisteravond ben ik gaan nadenken over hoe de voorbereidingstijd nog verder ingekort kan worden. Wat het meest tijdrovend is, is het inpakken van de kadootjes. En bij het voorbereiden van het Sinterklaas Surprisespel is dit het inpakken van de extra spullen die je bij sommige surprisespellen nodig hebt.

Is het echt nodig om deze spullen in te pakken?

Nee, natuurlijk niet! Je kunt ook een mand klaarzetten waar je alles in stopt.

Kies de spellen uit die je wilt spelen en maak met behulp van de kadootjes planner (een van je downloads) een lijst met wat je aan extra’s nodig hebt (gewoon afvinken!). Met die lijst en een lege mand ga je door je huis en verzamel je de spullen: in 10 minuten klaar!

Je kunt ook meteen de spelregelkaart (2e editie) of brief van Sinterklaas (download) bij de mand stoppen. Die lees je voor als het feest begint en dan weet iedereen ook meteen waar de spullen liggen.

Wat je voor de verschillende spellen nodig hebt, staat ook op de voorkant van de kaartjes. Dus iedereen ziet ook meteen wat hij/zij op moment van spelen uit deze mand moet pakken.

Fijne pakjesavond!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Micha ter Horst: "Gistermiddag/avond voor de eerste keer het Sinterklaas surprisespel gespeeld. Het voorbereiden ging heel soepel. Van te voren nog de cadeautjes van de gasten laten stickeren en toen waren we er klaar voor. Wat was het leuk en wat hadden we een lol. Iedereen ging zwart naar huis en met leuke herinneringen. Echt super! Een aanrader. Volgend jaar weer dus."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond."
Willemien Eikelboom - Family Factory

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...