3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Handige info bij de laatste voorbereidingen

Nieuwsbrief van 3 december 2015:

Lieve mensen,

Nog 2 nachtjes slapen tot de grote avond. Ik weet niet hoe het voor jullie is, maar hier in huis is de surprisestress wel toegeslagen! Daarom kort de laatste huishoudelijke mededelingen.

Voor wie dit jaar het surprisespel gaat gebruiken:

Spelregels van Sinterklaas Surprisespel1. Spelregels
Behalve de spelregels staan hier ook nog wat handige tips in over bijvoorbeeld rollen verdelen tijdens het feest en hoe je het behapbaar houdt voor de allerkleinsten. (Het zijn de spelregels van de 2e editie, die sinds 1 november op de site verkrijgbaar is. Deze zijn ook bruikbaar bij Kleintje Sintspel of de 1e editie, alleen inhoud spel wijkt af.)
Klik hier om de spelregels te downloaden…

2. Stappenplan voorbereiding
Voor wie het spel in bliq heeft en nog moet beginnen met voorbereiden. Lezen en stappen afvinken – scheelt je echt tijd!
Spel laat besteld? Bereid je vast voor!

Sintsurprisespel In De Knoop, Uit De Knoop3. Filmpje met oplossing ‘In de knoop/uit de knoop’
Gisteravond hebben mijn zonen de oplossing gefilmd van het spelletje ‘In de knoop, uit de knoop’. Het wordt vanavond online gezet. Ik ga daar niet nog een mail over nasturen, maar ik zal de link naar het filmpje op de homepage zetten Je kunt het filmpje hier bekijken, zodat je niet het hele weekend in de knoop blijft zitten… 😉

Voor wie nog overweegt om het surprisespel in bliq aan te schaffen:

  • Als je vandaag (donderdag) vóór 16:30 je bestelling plaatst,
    heb je deze morgen (4 december) in huis.
  • Als je vanavond of morgen vóór 16:30 je bestelling plaatst,
    heb je deze zaterdag (5 december) in huis.

www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/

Hoe je Sinterklaas ook besluit te vieren, ik wens je ontzettend veel plezier en gezelligheid!

Met vrolijke groet,

Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Natasja K.:"Na een aantal mislukte pakjesavonden had ik de hoop eigenlijk al opgegeven. Uiteindelijk sloegen we pakjesavond zelfs over. Onze zoon werd erg hyper van alles rondom de Sinterklaas en dan kan je erop wachten tot de spanning hem te veel wordt en hij ontploft.

Toen ontdekten we jouw surprisespel. Het gaf me de perfecte handleiding hoe ik een pakjesavond kon plannen die bij ons allemaal in de smaak zou vallen. Ik koos de makkelijke, snelle spelletjes want dan zat er vaart in de avond. Na afloop was iedereen tevreden en voldaan. Geen stress of ontploffingen.

Ik denk dat het Surprisespel zo effectief is omdat het de aandacht verlegt van de kadootjes naar de spelletjes. Daardoor worden de kinderen ook betrokken bij de pakjes van anderen. Voor drukke kids die het wachten moeilijk vinden en weinig geduld hebben, is dit een uitkomst. We gaan dit jaar dus zeker weer het Surpisespel gebruiken!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Eindelijk een leuk spel waarmee alle ouders en de media een antwoord hebben op de decemberstress die ieder jaar weer toeslaat!"
Emmeliek Boost - initiatiefneemster van de Opvoeddesk

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...