3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Eerbeek deelt Sinterklaas aftelkalenders uit!

Deze actie is inmiddels afgelopen...

De Sint is er nog net niet, maar de winkeliers zijn er al helemaal klaar voor: pepernoten, chocoladeletters en taai-taai poppen liggen prominent aangeboden in de supermarkten. Zwarte Pieten hangen naast vrolijk ingepakte kadootjes in de etalages en dikke catalogussen met speelgoedtips zijn huis-aan-huis verspreid. En daar worden de kinderen toch wel wat hyper van. “Mam, hoeveel nachtjes is het nog slapen voor de Sint aankomt? Voor ik m’n schoentje mag zetten? Voor we Sinterklaas gaanvieren?”

Sinterklaas Aftelkalender 2012

Om de kinderhoofdjes weer wat rust te geven, is de Sinterklaas aftelkalender bedacht. Hierop kunnen kinderen vanaf 12 november elke dag een nachtje afstrepen naar alle hoogtepunten in de aanloop naar pakjesavond. Met behulp van verschillende winkeliers uit Eerbeek wordt deze kalender hier gratis uitgedeeld. Je kunt hem afhalen bij:

  • boekhandel Hendriks,
  • Jumbo Heine,
  • kadowinkel De Pelikaan,
  • Primera Tabor,
  • woonservicewinkel Geerligs
  • en natuurlijk de Intertoys.

Woon je niet in Eerbeek? Je kunt de Sinterklaas aftelkalender natuurlijk ook hier op de site downloaden!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Ellen: "Jouw superleuke spel hebben we gisteren voor het derde jaar met veel plezier gespeeld! Ze vonden het weer geweldig, terwijl alleen de jongste nog in de Goedheiligman gelooft."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met het Sinterklaas Surprisespel draait het om met elkaar samen zijn. Gezellig samen zijn dus, precies zoals het sinterklaasfeest bedoeld is!"
De redactie van SinterklaasFan.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...