3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Een 10 voor dichten

Je denkt toch niet dat ik alle gedichten zelf schrijf?

door Eric van der Knaap

Zit jij al te zweten bij het idee dat je een Sinterklaasgedicht moet schrijven? Het dichten is nog wel te doen, maar iets aardigs over elkaar zeggen, lukt dat dat ook?

Nee? Geen probleem! Sociopiet stuurde net een berichtje dat er een snelcursus vriendelijk dichten klaar staat op de website van Leren is een Makkie.

want:

Het maken van een Sinterklaasgedicht is zo makkelijk nog niet
Totdat je deze verrassende stappen ziet
Speuren, Bedenken, Ontwerpen en Bouwen
De woorden schud je straks gewoon uit je mouwen

Gelijk deze cursus
uitproberen… dus
;-)

Deze tip krijg je van Eric van der Knaap, specialist in leren leren die alle mogelijkheden aangrijpt om mensen het plezier van leren te laten ontdekken. Niet alleen via het onderwijs, maar juist ook via de ouders. Zijn website: www.lereniseenmakkie.nl
Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Mirjam: "Afgelopen zaterdag Sinterklaas gevierd. Mijn oudste dochter van 8 riep meteen bij het zien van de cadeautjes en inmiddels zeer bekende plaatjes: ‘o leuk we gaan het spel weer doen!’. Lieve woordjes, mooie liedjes, stoere kunstjes ... na 3x nog steeds zeer geslaagd. Dus volgend jaar weer!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...