3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Aftellen naar Pakjesavond

Op 12 november 2011 arriveert de Sint en begint het aftellen naar pakjesavond. En daarom is hier alvast de nieuwe aftelkalender voor 2011.

Omdat er dit jaar ook gezinnen zullen zijn (de mijne!) die pakjesavond op 3 of 4 december vieren in plaats van de 5e, vind je in het pdf bestand drie versies: aftellen naar zaterdag de 3e, naar zondag de 4e en aftellen naar maandag 5 december. Bovendien is er op verzoek van enkele gebruikers van vorig jaar een blanco versie toegevoegd waar je alles zelf kunt invullen.

[De link naar deze versie is niet langer relevant. Kijk voor actuele kalender op www.sinterklaassurprisespel.nl/aftellen-naar-pakjesavond]

Veel plezier ermee!

Plaats een reactie »

4 reacties

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Monique: "Gisteravond onze eerste sinterklaas met het sinterklaassuprise spel: iedereen deed mee en heeft genoten! Het leuk, ontspannen en gezellig en de kids hebben genoten en daar gaat het natuurlijk voornamelijk om. Volgend jaar weer! "

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Ontzettend leuk spel!
Ook heel geschikt om een kinderfeestje mee te organiseren."

Martine Bakx - eigenaar van Verkleedwinkel Artoek

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...