3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Zeepslingers: vriendelijke hint voor ’n smerig kind…

Toen ik van de week de winkeliers van Eerbeek benaderde met de vraag of zij aftelkalenders wilden uitdelen, zei mevrouw Geerligs van Geerligs WoonService Winkel ietwat verbaasd: “Maar we verkopen hier helemaal geen speelgoed.”

Ja, dat was waar. Maar Sinterklaas is toch niet alleen een kinderfeest? En je hoeft maar één blik te werpen in hun prachtige winkel om te zien dat er een ware schat aan leuke, originele Sinterklaaskadootjes te vinden is. Allemaal woonaccessoires voor echt een hele leuke prijs ook. Als ik iets leuks zoek voor mijn zusje of mijn schoonmoeder, dan is deze zaak wat mij betreft in Eerbeek de eerste plek om een perfect kado te scoren!

Terwijl ik dit stond te bedenken, had mevrouw Geerligs inmiddels ook een kadootje verzonnen voor kinderen: “Zeepslingers zouden leuk zijn voor kinderen!”

Zeepslinger voor Sint en Piet

Zeepslingers?! Daar heb ik nog nooit van gehoord. Mevrouw Geerligs liep met me naar een grote houten letterbak gevuld met zeepjes in de vorm van letters. Voor slechts €1,- per letter kun je de naam van iemand aan een raffia koordje rijgen, afgemaakt met witte houten kralen. Hartstikke leuk!

Ik kreeg meteen een setje letters van haar mee om een slinger te maken voor Sint en Piet. Het resultaat zie je hiernaast.

Dus… als je een familielid hebt die je bijna niet in bad of onder de douche kunt krijgen: geef die persoon een eigen zeepslinger.

Een leuk surprisespel om zeepslingers bij kado te geven is Vieze kinderen…

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Gerda: "We hebben dankzij jouw spel een geweldig gezellig sinterklaasavond gehad met mijn kids van 6, 5, 3 en 1 en de zoontjes van onze vrienden van 4 en 1. Vorige jaren was de avond met het bekende gegraai binnen een kwartier afgelopen: wat een afknapper. Deze avond was wel supergezellig. Dus enorm bedankt daarvoor, echt super!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...