3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Zeepslingers: vriendelijke hint voor ’n smerig kind…

Toen ik van de week de winkeliers van Eerbeek benaderde met de vraag of zij aftelkalenders wilden uitdelen, zei mevrouw Geerligs van Geerligs WoonService Winkel ietwat verbaasd: “Maar we verkopen hier helemaal geen speelgoed.”

Ja, dat was waar. Maar Sinterklaas is toch niet alleen een kinderfeest? En je hoeft maar één blik te werpen in hun prachtige winkel om te zien dat er een ware schat aan leuke, originele Sinterklaaskadootjes te vinden is. Allemaal woonaccessoires voor echt een hele leuke prijs ook. Als ik iets leuks zoek voor mijn zusje of mijn schoonmoeder, dan is deze zaak wat mij betreft in Eerbeek de eerste plek om een perfect kado te scoren!

Terwijl ik dit stond te bedenken, had mevrouw Geerligs inmiddels ook een kadootje verzonnen voor kinderen: “Zeepslingers zouden leuk zijn voor kinderen!”

Zeepslinger voor Sint en Piet

Zeepslingers?! Daar heb ik nog nooit van gehoord. Mevrouw Geerligs liep met me naar een grote houten letterbak gevuld met zeepjes in de vorm van letters. Voor slechts €1,- per letter kun je de naam van iemand aan een raffia koordje rijgen, afgemaakt met witte houten kralen. Hartstikke leuk!

Ik kreeg meteen een setje letters van haar mee om een slinger te maken voor Sint en Piet. Het resultaat zie je hiernaast.

Dus… als je een familielid hebt die je bijna niet in bad of onder de douche kunt krijgen: geef die persoon een eigen zeepslinger.

Een leuk surprisespel om zeepslingers bij kado te geven is Vieze kinderen…

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop