3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Tip van Artoek: traktatiebootje

Bootjes zijn reuze handig tijdens Sinterklaas en heel eenvoudig om zelf te maken. Geef iedereen z’n eigen bootje op pakjesavond en vul ze met pepernoten. Of gebruik bootjes om op pepernoten te trakteren als je kind jarig is in de Sinterklaas periode.

Met behulp van dit filmpje is het natuurlijk een eitje om zelf bootjes te vouwen, die je kunt vullen met pepernoten. Alleen mis je dan de leuke oerhollandse print van de bootjes in het filmpje. Daar bedachten we een leuke actie op!

Wil jij een gratis origineel bootje van Artoek?

Sintsurprisespel In De Knoop, Uit De Knoop De eerstvolgende 50 bestellers van de nieuwe aanvulling op het Sinterklaas Surprisespel in BliQ krijgen een origineel bootje van Artoek bij hun bestelling kado! Het gaat om 6 nieuwe groepssurprises waarbij de kaarten uiteraard naadloos in je bliq passen en een setje touwen voor bij het spel ‘In de knoop, uit de knoop’. OP = OP dus wees er op tijd bij!

Kilk hier om de nieuwe aanvulling te bestellen…

Wil je meer van deze bootjes? Bestel ze op www.artoek.nl

Dit traktatie-idee krijg je van Martine Bakx. Als beroepsfröbeloog, moeder en eigenaar van feestwinkel Artoek wordt haar vaak gevraagd of ze niet een leuke traktatie weet. Op haar website www.traktatieblog.com verzamelt ze de mooiste en origineelste ideeën bij elkaar. Klik hier voor nog meer Sint tractaties van Martine…
Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Kitty: "Dit jaar was voor ons de eerste keer dat we het Sinterklaasfeest niet op de traditionele manier zouden vieren. Ik was op zoek naar een leuke invulling voor deze avond, maar vond alleen maar dobbelspellen die naar mijn mening meer geschikt zijn voor oudere kinderen. Na wat speurwerk op internet kwam ik dit spel tegen en dacht: Dit is precies wat ik zoek!

Iedereen was zeer enthousiast en het was een super avond! Ik heb nu het ideale spel gevonden voor de Sinterklaasavonden want wij gaan hier zeker nog jaren van genieten. Bedankt."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit moet wel het favoriete spel van de Sint zijn!"
Ester & Silvia - oprichters van www.gezinspiratie.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...