3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Survival spullen voor oudere jongens

Verzin even een leuk kado voor een jongen tussen de 12 en de 16 jaar. Lastig? Vind ik wel!

Als je vraagt wat ze hebben willen, dan krijg je een lijst met onbetaalbare wensen (laptop, iPad, iPhone, Playstation 3, X-box – dat zeiden mijn oudere mannen zojuist). En als je aangeeft dat dit buiten het budget valt, dan vragen ze om peperdure merkkleding. (“Maar dat kost echt veel minder dan de iPad!” – zucht…)

Vorige week kwam ik op de website van “Ik ga op reis en ik neem mee…”, een online winkel met reisartikelen. En werkelijk, daar staat het helemaal vol met leuke, nuttige gadgets voor jongens die graag kampvuurtjes stoken en door de bossen zwerven. Ik ben zelf gevallen voor Grandpa’s Firefork – daar ga ik een leuke surprise bij bedenken!

Deze vuurvork van staal is aan het uiteinde van bijna iedere tak te bevestigen.

Deze vuurvork van staal is aan het uiteinde van bijna iedere tak te bevestigen. Op het moment dat je het beschermkapje er af haalt klemt de vork zich om de tak en zal er niet afvallen. Dit slimme item is jaren geleden ontstaan toen een opa aan het kamperen was met zijn kleinzoon. Van een stukje staaldraad boog hij dit ingenieuze stukje gereedschap. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren beschermkapjes.

Misschien wel aardig om erbij te vermelden: nadat ik het contactformulier had ingevuld, kreeg ik binnen een half uur bericht terug. Ik had mijn bestelling om 10 voor 5 besteld en het arriveerde de volgende dag. Kortom: uitstekende service!

Kijk voor meer leuke Sinterklaaskado ideeën op:
www.ikgaopreis.nl

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Anja: "We waren met een groep van 14 volwassen familieleden en iedereen heeft goed meegedaan. Niet alle opdrachtjes zijn voor onze groep geschikt, maar ik heb de leukste en beste eruit gehaald en die opdrachtjes hebben we gespeeld. We hadden er een avondvullend programma aan.

We hebben een super te gekke avond gehad. De volgende dag had ik spierpijn van het lachen. Het was geweldig!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit moet wel het favoriete spel van de Sint zijn!"
Ester & Silvia - oprichters van www.gezinspiratie.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...