3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Stuiterend naar bed, of heerlijk ontspannen?

Na zo’n gezellig, maar toch altijd opwindend Sinterklaasavondje kan je kind misschien moeite hebben met het in slaap komen. Veel prikkels gedurende de avond kunnen er voor zorgen dat het niet zo gemakkelijk de slaap kan vatten.

Om je kind te helpen bij het inslapen heeft Happy Family Life een ontspannings CD gemaakt: “Heerlijk ontspannen, lekker slapen”. Door het beluisteren van de CD wordt je kind op de mooie stem van Isa Hoes meegenomen naar  dromenland en komt het lekker tot rust.

Deze CD is helaas niet meer los verkrijgbaar. Het maakt onderdeel uit van het boek Opvoeden vanuit het hart wat nog wel te krijgen is via de webshop van Happy Family Life.

Plaats een reactie »

2 reacties

 • Patricia Ritsema van Eck
  - 10 november 2010 | Permalink

  Hoi Wendy, bedankt dat je me hierop wijst! Deze CD is als los artikel helaas uitverkocht. Hij is nog wel verkrijgbaar als onderdeel van Margriet’s boek “Opvoeden vanuit het hart”. Ik heb de tekst in het artikeltje hierop aangepast.

 • Wendy Manders
  - 10 november 2010 | Permalink

  Beste Patricia,
  Complimenten voor de leuke site en ik ben benieuwd naar het spel. Helaas werkt de link naar de webshop om de cd heerlijk ontspannen lekker slapen te kopen niet.
  Groeten, Wendy

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Mieke: "We hebben het Sinterklaasspel met oma en onze 3 autistische kinderen gespeeld. Van te voren de taken verdelen werkte perfect. We hebben een selectie gemaakt uit de opdrachten, want 'raak me niet aan' kinderen vinden niet alles leuk. Knuffelpiet (met complimenten) was best moeilijk maar heel bijzonder. 'Dit was leuk mam!' zei de jongste. De pubermeiden zijn niet zo gul met complimenten, maar uit hun reacties en gegiechel was het wel goed."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...