3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Stuiterend naar bed, of heerlijk ontspannen?

Na zo’n gezellig, maar toch altijd opwindend Sinterklaasavondje kan je kind misschien moeite hebben met het in slaap komen. Veel prikkels gedurende de avond kunnen er voor zorgen dat het niet zo gemakkelijk de slaap kan vatten.

Om je kind te helpen bij het inslapen heeft Happy Family Life een ontspannings CD gemaakt: “Heerlijk ontspannen, lekker slapen”. Door het beluisteren van de CD wordt je kind op de mooie stem van Isa Hoes meegenomen naar  dromenland en komt het lekker tot rust.

Deze CD is helaas niet meer los verkrijgbaar. Het maakt onderdeel uit van het boek Opvoeden vanuit het hart wat nog wel te krijgen is via de webshop van Happy Family Life.

Plaats een reactie »

2 reacties

 • Patricia Ritsema van Eck
  - 10 november 2010 | Permalink

  Hoi Wendy, bedankt dat je me hierop wijst! Deze CD is als los artikel helaas uitverkocht. Hij is nog wel verkrijgbaar als onderdeel van Margriet’s boek “Opvoeden vanuit het hart”. Ik heb de tekst in het artikeltje hierop aangepast.

 • Wendy Manders
  - 10 november 2010 | Permalink

  Beste Patricia,
  Complimenten voor de leuke site en ik ben benieuwd naar het spel. Helaas werkt de link naar de webshop om de cd heerlijk ontspannen lekker slapen te kopen niet.
  Groeten, Wendy

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Jesca: "De voorbereidingen voor pakjesavond zijn rond, de opdrachten en stickers zijn geplakt, en dat in slechts een uurtje tijd vanavond. Ben heel blij met het sinterklaassurprisespel!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...