3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Persoonlijke zak en Pietenbaret bij YourSurprise.nl

Bij YourSurprise.nl kun je persoonlijke kadootjes laten maken. Ze hebben een hele leuke collectie, waarbij ze net even wat meer te bieden hebben dan de standaard foto-op-je-mok, -muismat, -keukenschort, -sleutelhanger, -telefoonhoesje etc. collectie. (Die hebben ze trouwens ook allemaal, mocht je daar je zinnen op gezet hebben.) Bovendien zijn de medewerkers echt vriendelijk en behulpzaam; wat een verademing in vergelijking met de klantenservice van bijvoorbeeld de eerste beste internetprovider (we gaan geen namen noemen, maar onderin verschillende zakken is al een plek gereserveerd!).

Aanvulling voor je Sinterklaas Surprisespel

In de Sinterklaas collectie vond ik een paar aanraders die gebruikt kunnen worden bij het Sinterklaas Surprisespel:

zak van sint van yoursurprise.nl Een zak van Sinterklaas – hartstikke handig bij het spel ‘zaktrappelaars verzamelen’. Je hebt er meteen dubbel plezier van, want hoe cool is het wel niet als er aangebeld wordt en er wordt een zak met kadootjes geleverd waar de naam van de familie op staat!

pietenbaret yoursurprise.nlPietenbaretten op naam – die mogen natuurlijk niet ontbreken wanneer de kinderen hun best doen om hun Pietendiploma te halen.

Chocolade telegram van YourSurprisel.nl Het chocolade telegram is een mooi kadootje om het surprisespel ‘Telegram voor de Sint’ mee te spelen. Eerst het telegram via de ruggen doorgeven en op het eind checken of het klopt als het pakje uitgepakt wordt.
(Telegram van de Sint is een spel uit de aanvulling 2e editie)

De site staat verder vol met leuke kadootjes in diverse prijsklassen. Je kunt meteen aangeven wat je maximaal te besteden hebt, zodat je niet verleid wordt tot onbezonnen aankopen die je na de feestdagen moet bezuren met een maand lang leven op water en brood.

Ga dus zeker even kijken, want je krijgt ook goede idee├źn voor familieleden waar je nooit iets leuks voor weet te bedenken!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop