3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Oud-Hollandse huizen voor het raam

Deze actie is inmiddels afgelopen...
Leuke actie: 30x een setje huizen kado!
Lees onderaan de pagina hoe je gratis kunt kennismaken met dit knutselpakket…

Jaqueline Tournier, een goede vriendin van me heeft iets leuks bedacht: een knutselpakket waarmee je een straatje van zes Oud-Hollandse huizen kunt maken om voor het raam te plaatsen.

Knutselpakket van Oud-Hollandse geveltjes en vliegerpapier De huizen zijn al voor je uitgesneden uit stevig karton met verschillende typisch Hollandse geveltjes zoals je ze in Amsterdam, Delft en andere oudere steden langs de grachten ziet. Je krijgt er een pakketje doorzichtig vliegerpapier bij waarmee je vrolijk gekleurde raampjes en deuren kunt maken. Verder drukknoopjes om de huisjes mee aan elkaar te kunnen klikken en een setje zuignapjes om het straatje aan het raam te bevestigen – en makkelijk even los te kunnen maken als je de ramen wilt zemen!

Van de week heb ik met mijn twee jongste zonen (10 jaar) gezellig een avondje grachtenhuisjes zitten knutselen. Zij knipten het vliegerpapier op het goede formaat en ik lijmde het vast aan de huizen. Van iedere huizenset heb je er twee die je aan elkaar plakt, zodat het de raampjes en deuren er zowel van binnen als van buiten mooi afgewerkt uitzien. Na een uur al hadden we een prachtig straatje die zij samen in het raam bevestigd hebben:

Straatje Flow in the Window grachtenpandjes bij nacht

Jacqueline’s straatjes voor in het raam worden verkocht onder de naam Flow in the Window en zijn pas sinds kort te koop. Behalve in een speelgoedwinkeltje in Rotterdam zijn ze nu nog alleen via internet te bestellen. Ik vind ze zo ontzettend leuk, dat ik haar meteen gebeld heb met de vraag of ik iets kon doen om meer mensen kennis te laten maken met dit leuke knutselpakket. Samen hebben we een leuke actie bedacht…

Leuke actie:

De eerstvolgende 30 bestellers van het Sinterklaas Surprisespel krijgen een kennismakingspakketje van 2 Oud-Hollandse huisjes met vliegerpapier en zuignapjes kado bij hun bestelling. OP=OP!

Deze actie start op 22 november 2012 en duurt zolang de voorraad strekt!

Wil je meteen het hele straatje? Dat kan ook. Een straatje van 6 huizen kost € 7,95 en je kunt deze bestellen in Jacqueline’s webwinkel www.flowinthewindow.nl

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Gerrie: "We hebben het sinterklaasspel gespeeld met 10 volwassenen en 8 kinderen van 0 t/m 8 jaar. Dit jaar geen gegraai in de zakken en snel uitpakken. Iedereen vond het prachtig om de opdrachten te doen en samen spelletjes te spelen. De cadeautjes werden soms zelfs vergeten! Een groot succes dus."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...