3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Kleine avonturen voor ouder èn kind

Kleine Avonturen - spel voor een doldwaze middag met je kind

Voor sommige kinderen is één-op-één aandacht het grootste kado wat je ze kunt geven. Inge Schilders weet hier alles van. Zij bedacht zo’n 50 activiteiten voor ouder èn kind en stopte deze in een prachtig blikje. Samen spelen was nog nooit zó leuk!

Dit blik vol inspiratie bevat de meest onverwachte, gekke en creatieve opdrachten om een waanzinnige en doldwaze middag met je kind te beleven, dat is wat je mag verwachten als je een blik Kleine Avonturen openmaakt. Van dit vrolijk vormgegeven spel worden alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar blij – en zij niet alleen…

Durf jij?

Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen. Je wordt alleen al blij wordt door de vrolijke vormgeving. Colaboot bouwen, Drollen rollen , Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost – Zomaar een greep uit het blikje Kleine Avonturen. Een dik pak kaarten voor ouder en kind boordevol lekker gekke activiteiten.

Een klein avontuur is snel gekozen: spreid de kaarten uit op tafel en kies samen een kaart. Op de kaart staat een opdracht die jullie samen gaan uitvoeren. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren of kamperen in je eigen huis bijvoorbeeld. Ga aan de slag, laat je verrassen en beleef de mooiste avonturen.

Meer informatie op www.hetkleineavontuur.nl

Warm aanbevolen!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Karin: "Wij hebben zaterdag het spel gedaan met 9 personen... van 11 tot 73 wat een feest... we hebben zo gelachen... de tranen vaak over de wangen... ruim vier uur bezig geweest... een echte aanrader!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met het Sinterklaas Surprisespel draait het om met elkaar samen zijn. Gezellig samen zijn dus, precies zoals het sinterklaasfeest bedoeld is!"
De redactie van SinterklaasFan.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...