3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Kerst: een kadootje en ook een spel?

Nieuwsbrief van 11 december 2014:

Het zit er weer op, Sinterklaas 2014. Ik hoop dat je een heel gezellige pakjesavond gehad hebt en als je hierbij het Sinterklaas Surprisespel gebruikt hebt, zou ik het leuk vinden om van je te horen hoe dit bevallen is!

Dank iedereen voor jullie vertrouwen in en enthousiasme over het Sinterklaasspel!
Daar word ik echt heel gelukkig van. :-) Daarom heb ik dit jaar een extra speciaal kerstkadootje gemaakt voor alle Surprisespel fans. Dit kadootje vind je hieronder. Maar eerst nog even vraag:

Kerstspel – ja of nee?

Heb je belangstelling voor een spel à la het surprisespel, maar dan in de kerstsfeer? (Dus geen Sint en Pieten – engelen, kerstbomen en kabouters voeren in dit spel de boventoon!) Het basisconcept ligt er al; de concrete uitwerking is wat er nu moet gebeuren. Maar voor ik hier tijd en energie in ga steken, wil ik wel zeker weten of hier voldoende belangstelling voor is. Daarom wil ik je vragen om via de site je stem uit te brengen:
Wil je een Kerstspel à la Surprisespel?

Je kadootje: een Pot Geluk

Afgelopen week ben ik hier druk mee bezig geweest. Je zult zelf nog wel de laatste hand eraan moeten leggen. Het is net als met de maaltijd pakketten: een beetje van mij en een beetje van jezelf!

Pot Geluk - pot vol dankbaarheid Een Pot Geluk is een fles of een vaas die je vult met alles waar je je dankbaar voor voelt. Dat laatste schrijf je op een kaartje en dat kaartje stop je dan in de pot. Hiernaast zie je een voorbeeld van hoe het eruit zou kunnen zien. Van mij krijg je een download waarmee je een mini-boekje kunt maken en waarin een ontwerp staat voor dank-je-kaarten die je zo kunt printen en uitknippen. En uiteraard staat er ook precies in uitgelegd hoe je je eigen Pot Geluk maakt.

De vrolijke illustraties zijn weer door Margriet Darwinkel van HappyFamilyLife.com ter beschikking gesteld. Zelf moet je dan nog voor de fles of de vaas zorgen, een paar vellen papier en een touwtje om het boekje te binden. Ook leuk voor onder de kerstboom…

Klik hier om de Pot Geluk pdf te downloaden…

Nogmaals bedankt en nog een hele fijne decembermaand gewenst!

Patricia Ritsema van Eck
bedenker van het Sinterklaas Surprisespel

P.S.

Er zijn nog spellen over! Niet veel, maar genoeg om in de weg te staan hier. Te meer daar we komend jaar ook graag willen verhuizen. Vandaar dat ik dit jaar voor het eerst besloten heb om toch maar uitverkoop te houden. Dus als je nog vrienden hebt die volgend jaar ook het Sintspel willen spelen: tot het eind van dit jaar geef ik 20-26% korting op alle producten die met de post verstuurd moeten worden. Geef je het door?

Kijk voor actuele prijzen in de webwinkel

P.P.S.

Normaal gesproken zou dit de laatste nieuwsbrief van dit jaar zijn. In verband met de kerstspel vraag, zou het kunnen dat er volgende week nog eentje volgt met de uitslag van de stemmen. En misschien zelfs een eerste spelprobeersel. Dan weet je dat vast…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Ingrid: "Vandaag hebben we het spel gespeeld met de hele familie. Er was nog 1 gelovige bij. We hebben ontzettend gelachen met de snoepgoedrace, het toetjesspel en het liedjes-hakken. De quiz leerde ons zaken die we nog niet wisten. En na afloop kreeg iedereen, van opa en oma tot het kleinste nichtje een pietendiploma. Voor herhaling vatbaar."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Ontzettend leuk spel!
Ook heel geschikt om een kinderfeestje mee te organiseren."

Martine Bakx - eigenaar van Verkleedwinkel Artoek

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...