3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Kadotip: geef een abonnement op kunst in de post

POSKUNS Je suis un peu confuus - Beatrijs Wind

Beatrijs Wind, autonoom kunstenaar uit Utrecht, heb ik afgelopen voorjaar leren kennen toen ze een tijdje als vakdocent kwam werken op de school waar ik tieners begeleid. We konden het erg goed vinden met elkaar en toen ik jarig was, verraste zij me met een PosKuns abonnement: 6 maanden lang 1x per maand kunstige post.

Post waar je om moet grinniken

Ik wist niet eens dat zij dit deed en het was een geweldig leuke verrassing toen de eerste kaart in de bus viel. Met tekst hoe ze tot deze creatie was gekomen en ook een persoonlijk briefje voor mij.

Het is precies als Beatrijs zelf zegt: “PosKuns is voor mensen die van echte post houden. Gewoon door de brievenbus en met een mooie postzegel erop. Nééé, géén rekeningen, maar iets waar je blij van wordt, of waarom je moet grinniken.”

Ik heb dan ook direct een andere vriendin blij gemaakt met een abonnement. Het is echt iets bijzonders en origineels om te geven.

Voorbeelden van PosKuns uit de afgelopen jaren

PosKuns: Save our souls van Beatrijs Wind PosKuns: Kraaiende hanen van Beatrijs WindPosKuns: Say it with Conchita van Beatrijs Wind

PosKuns: Kiss my ass van Beatrijs WindPosKuns van Beatrijs WindPosKuns: Gloria in Excelsius Deo van Beatrijs Wind

Wat kost persoonlijke kunst tegenwoordig?

De meeste kunst is eigenlijk onbetaalbaar. Of in elk geval zo duur, dat je dat niet snel met Sinterklaas aan iemand zult geven. Dat maakt PosKuns des te bijzonderder: niet alleen origineel, maar voor kunst ook nog eens heel betaalbaar!

Voor een half jaar PosKuns betaal je 50 euro, minder dan 10 euro per kunststukje. Beatrijs steekt behoorlijk wat tijd in iedere PosKuns kaart. Ik durfde haar dan ook nauwelijks te vragen of ze misschien ook een korting wilde geven in de schoen hier op de site. Ik was dan ook blij verrast met haar antwoord:

10% korting op een PosKuns kunstabonnement

Leuke Actie: 10% korting op een PosKuns kunstabonnement!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Ankie: "Twee dagen voor pakjesavond vertelde mijn moeder dat ze geen sinterklaas besteld had dit jaar. In totale paniek zocht ik op het internet naar iets waardoor ik de feestavond nog wat inhoud kon gaan geven. Gelukkig vond ik het surprisespel. Het was nog spannend of het op tijd aankwam maar het was er uiteindelijk om 14:00u vlak voor pakjesavond! We hebben niet alles kunnen doen, maar we hebben erg gelachen om het sinterklaasliedjeshakspel, het kriebelen met de veer en het inpakken met een hand. Volgend jaar doen we de andere spelletjes!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond."
Willemien Eikelboom - Family Factory

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...