3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Kadotip: geef een abonnement op kunst in de post

POSKUNS Je suis un peu confuus - Beatrijs Wind

Beatrijs Wind, autonoom kunstenaar uit Utrecht, heb ik afgelopen voorjaar leren kennen toen ze een tijdje als vakdocent kwam werken op de school waar ik tieners begeleid. We konden het erg goed vinden met elkaar en toen ik jarig was, verraste zij me met een PosKuns abonnement: 6 maanden lang 1x per maand kunstige post.

Post waar je om moet grinniken

Ik wist niet eens dat zij dit deed en het was een geweldig leuke verrassing toen de eerste kaart in de bus viel. Met tekst hoe ze tot deze creatie was gekomen en ook een persoonlijk briefje voor mij.

Het is precies als Beatrijs zelf zegt: “PosKuns is voor mensen die van echte post houden. Gewoon door de brievenbus en met een mooie postzegel erop. Nééé, géén rekeningen, maar iets waar je blij van wordt, of waarom je moet grinniken.”

Ik heb dan ook direct een andere vriendin blij gemaakt met een abonnement. Het is echt iets bijzonders en origineels om te geven.

Voorbeelden van PosKuns uit de afgelopen jaren

PosKuns: Save our souls van Beatrijs Wind PosKuns: Kraaiende hanen van Beatrijs WindPosKuns: Say it with Conchita van Beatrijs Wind

PosKuns: Kiss my ass van Beatrijs WindPosKuns van Beatrijs WindPosKuns: Gloria in Excelsius Deo van Beatrijs Wind

Wat kost persoonlijke kunst tegenwoordig?

De meeste kunst is eigenlijk onbetaalbaar. Of in elk geval zo duur, dat je dat niet snel met Sinterklaas aan iemand zult geven. Dat maakt PosKuns des te bijzonderder: niet alleen origineel, maar voor kunst ook nog eens heel betaalbaar!

Voor een half jaar PosKuns betaal je 50 euro, minder dan 10 euro per kunststukje. Beatrijs steekt behoorlijk wat tijd in iedere PosKuns kaart. Ik durfde haar dan ook nauwelijks te vragen of ze misschien ook een korting wilde geven in de schoen hier op de site. Ik was dan ook blij verrast met haar antwoord:

10% korting op een PosKuns kunstabonnement

Leuke Actie: 10% korting op een PosKuns kunstabonnement!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Paméla Meerman-Versloot: "We hebben het surprisespel gespeeld met 13 volwassen scouts en we hebben gelachen! Ik wist niet zeker of de opdrachten van de stickers zouden werken maar iedereen zong hard mee met de liedjes en ook zwarte vegen uitdelen gebeurde erg fanatiek. Pieten op de nok, zaktrappelen, huilen da’s pas lachen hebben we echt om gelachen.

De dag erna heb ik het ook nog met mijn 16 scouts gespeeld (10-15 jaar) en ook zij hebben een hoop lol met het spel gehad. Levende (pieten)knoop, discopiet en de snoepgoed estafette vonden zij erg leuk.

Bedankt voor het leuke spel, ik ga het zeker vaker gebruiken en waarschijnlijk volgend jaar ook met de uitbreidingsset."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...