3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Je eigen schoen bouwen kan natuurlijk ook…

Gisteravond kwamen mijn jongste zonen (tweeling van 9 jaar oud) vol trots de woonkamer binnen. “Kijk mam, we hebben een speciale schoen gemaakt die we vanavond gaan zetten. Hij is heel groot – past er lekker veel in!”

Zelfgemaakte schoen van loconmotion van EarthGames.nl (vooraanzicht) Zelfgemaakte schoen van loconmotion van Earthgames.nl

Nou stonden voor afgelopen nacht de chocoladeletters gepland, die op zich wel zo groot zijn dat ze niet in hun normale schoenen passen, maar ook weer niet zo gigantisch dat ze deze schoenen helemaal vulden. En het was al te laat om nog een kistje mandarijntjes te halen als aanvulling… Maar goed, ik heb geen klachten gehoord (in elk geval niet luid genoeg om me het uitslapen te beletten!).

De schoenen zijn overigens gemaakt van lokonmotion, een bouwmateriaal van stevig kunststof in verschillende leuke kleuren. Niet zo bekend misschien als lego of knexx, maar zeker net zo leuk. Onze jongens vragen ieder jaar weer aanvullingen op hun collectie, waarmee de bouwwerken steeds fantastischer worden.

We kopen lokonmotion overigens altijd bij EarthGames.nl – één van mijn favoriete webwinkels voor spelletjes en knuffel-handpoppen (ik heb lokonmotion nog niet bij de reguliere speelgoedzaken gespot). Als je een kind hebt wat van bouwen houdt, dan is het zeker een aanrader!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Mirjam: "De leukste en beste manier om op gezellige wijze pakjesavond te vieren. Vorig jaar voor 't eerst gevierd met het spel en de kinderen (toen 3 en 5) hebben heerlijk enthousiast meegedaan, gezongen, gerijmd en gespeeld. Minder graaien en scheuren, meer aandacht en rust. Dubbel plezier. Dus dit jaar zeker weer!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...