3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Instructables: de grootste online doe-‘t-zelf community

Deze zomer stuitte ik op een website vol met instructies over hoe je dingen zelf maakt. Dingen, wat bedoel ik hier mee? Te veel om op te noemen… Je vindt hier instructies over koken, computers (hardware en software), houten voorwerpen, pottebakken, sieraden maken, spelletjes, zonne-energie, meubels en nog veel en veel meer! Kortom, een rijkdom aan ideeën kun je hier opdoen.

Hier een kleine greep uit de ENORME selectie…

Sommige doe-‘t-zelf ideeën zijn ook uitermate geschikt als surprises. Zoek op de site bijvoorbeeld op het woord ‘halloween’ en je begrijpt direct wat ik hiermee bedoel!

Het enige ‘min’puntje aan deze site voor Nederlands publiek is dat alle instructies in het Engels zijn. Verder is het echt helemaal te gek!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop