3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Instructables: de grootste online doe-‘t-zelf community

Deze zomer stuitte ik op een website vol met instructies over hoe je dingen zelf maakt. Dingen, wat bedoel ik hier mee? Te veel om op te noemen… Je vindt hier instructies over koken, computers (hardware en software), houten voorwerpen, pottebakken, sieraden maken, spelletjes, zonne-energie, meubels en nog veel en veel meer! Kortom, een rijkdom aan ideeën kun je hier opdoen.

Hier een kleine greep uit de ENORME selectie…

Sommige doe-‘t-zelf ideeën zijn ook uitermate geschikt als surprises. Zoek op de site bijvoorbeeld op het woord ‘halloween’ en je begrijpt direct wat ik hiermee bedoel!

Het enige ‘min’puntje aan deze site voor Nederlands publiek is dat alle instructies in het Engels zijn. Verder is het echt helemaal te gek!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Jesca: "De voorbereidingen voor pakjesavond zijn rond, de opdrachten en stickers zijn geplakt, en dat in slechts een uurtje tijd vanavond. Ben heel blij met het sinterklaassurprisespel!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...