3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Het Sinterklaastelegram

In een SinterklaasTelegram schrijft de Sint een hele mooie en speciale boodschap, waarin bepaalde delen betrekking hebben op de persoon voor wie het telegram is. Deze persoonlijke details, zoals de naam, de leeftijd, hobby’s en nog veel meer, worden door jou zelf ingegeven via de SinterklaasTelegram website. Je kunt er ook nog voor kiezen om er één of meer cadeautjes bij te versturen. Naast de standaard tekst kun je ook helemaal jouw eigen tekst aanleveren.

Hoe ziet het SinterklaasTelegram eruit?

In één woord: geweldig! De tekst wordt afgedrukt in een handschriftletter, alsof hij met de hand geschreven is door de Sint zelf. De Sint gebruikt een luxe briefpapier (A4-formaat) en dit komt gevouwen in de A5-envelop. Beide zijn ontworpen door de beste Ontwerppiet die er is, en helemaal in de sfeer van het Sinterklaasfeest! De Sint ondertekent het op maat gemaakte SinterklaasTelegram met zijn handtekening.

Bij elk SinterklaasTelegram zit een verlanglijstje in de vorm van een lekkere wortel, die het kind in kan vullen en in zijn of haar schoen kan doen. Vind je het een leuk idee bestel dan zo’n origineel SinterklaasTelegram. Daar kun je ook nog voorbeelden bekijken.

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Mirjam: "Dank je wel dat je zoveel moeite hebt genomen om dit zo allemaal te delen! Dat ging door me heen toen we vanmiddag het Sinterklaasfeest vierden met onze kinderen van 3 en 5 jaar. We hebben er echt van genoten met z’n allen: het cadeautje verstoppen, schmincken met kurk, cadeaupapiertjes door de schoorsteen, rijmen en liedjes zingen. Het was een heeeele leuke dag zei ons zoontje net."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond."
Willemien Eikelboom - Family Factory

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...