3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Het Sinterklaastelegram

In een SinterklaasTelegram schrijft de Sint een hele mooie en speciale boodschap, waarin bepaalde delen betrekking hebben op de persoon voor wie het telegram is. Deze persoonlijke details, zoals de naam, de leeftijd, hobby’s en nog veel meer, worden door jou zelf ingegeven via de SinterklaasTelegram website. Je kunt er ook nog voor kiezen om er één of meer cadeautjes bij te versturen. Naast de standaard tekst kun je ook helemaal jouw eigen tekst aanleveren.

Hoe ziet het SinterklaasTelegram eruit?

In één woord: geweldig! De tekst wordt afgedrukt in een handschriftletter, alsof hij met de hand geschreven is door de Sint zelf. De Sint gebruikt een luxe briefpapier (A4-formaat) en dit komt gevouwen in de A5-envelop. Beide zijn ontworpen door de beste Ontwerppiet die er is, en helemaal in de sfeer van het Sinterklaasfeest! De Sint ondertekent het op maat gemaakte SinterklaasTelegram met zijn handtekening.

Bij elk SinterklaasTelegram zit een verlanglijstje in de vorm van een lekkere wortel, die het kind in kan vullen en in zijn of haar schoen kan doen. Vind je het een leuk idee bestel dan zo’n origineel SinterklaasTelegram. Daar kun je ook nog voorbeelden bekijken.

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop