3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Handpoppen van Earthgames

Anne Mijke van Harten is een vriendin van me die als eerste met ons het Sinterklaas Surprisespel gespeeld heeft. Ze is tevens eigenaar van Earthgames, een bedrijf wat onder andere coöperatieve spellen en handpoppen verkoopt. Ik vermoed dat wij de grootste particuliere afnemer van haar handpoppen zijn – 40 poppen in 8 jaar tijd… Ze zijn dan ook zo ontzettend leuk!

Zelf heb ik een grote oerang oetan (OK, ik knuffel er niet dagelijks mee, maar is het geen schatje?). Onze jongens hebben allemaal in hun kleutertijd handpoppen van ons gekregen met hun verjaardagen en later hebben ze zelf ook poppen gekocht van hun zakgeld. Ze liggen allemaal nog altijd bij ze in bed!

Bijzonder leuk vind ik de collectie vingerpopjes. We hebben een groot oud koffieblik helemaal vol met vingerpopjes en er wordt door onze jongste zonen nog eindeloos mee gespeeld.

Ik heb afgelopen week het grote lieveheersbeestje besteld. Deze past letterlijk om je hand, want het lieveheersbeest is onderdeel van een handschoen, zodat je vingers de pootjes zijn. We gaan het gebruiken bij ons favoriete massagespelletjes “Hansje Pansje Kevertje”.

Alle handpoppen zijn van het merk Folkmanis, een bedrijf dat ieder jaar weer prijzen wint met zijn producten. De dierenhandpoppen van Folkmanis zijn levensecht: de handpop beweegt in vele gevallen de mond/bek en de pootjes en soms ook de tong of de ogen! Voor het complete overzicht van alle handpoppen kun je kijken op www.earthgames.nl/handpoppen-folkmanis/bekijk-alle-producten.html

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Lisette Nijenhuis: "Ons Surprisespel was geweldig. Alle kids hebben genoten en op deze manier waren we toch een ruim uur zoet, i.p.v. dat de 3 cadeaus met 5 minuten waren uitgepakt. En dat was het streven, gezelligheid voorop. Bedankt!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond."
Willemien Eikelboom - Family Factory

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...