3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Handpoppen van Earthgames

Anne Mijke van Harten is een vriendin van me die als eerste met ons het Sinterklaas Surprisespel gespeeld heeft. Ze is tevens eigenaar van Earthgames, een bedrijf wat onder andere coöperatieve spellen en handpoppen verkoopt. Ik vermoed dat wij de grootste particuliere afnemer van haar handpoppen zijn – 40 poppen in 8 jaar tijd… Ze zijn dan ook zo ontzettend leuk!

Zelf heb ik een grote oerang oetan (OK, ik knuffel er niet dagelijks mee, maar is het geen schatje?). Onze jongens hebben allemaal in hun kleutertijd handpoppen van ons gekregen met hun verjaardagen en later hebben ze zelf ook poppen gekocht van hun zakgeld. Ze liggen allemaal nog altijd bij ze in bed!

Bijzonder leuk vind ik de collectie vingerpopjes. We hebben een groot oud koffieblik helemaal vol met vingerpopjes en er wordt door onze jongste zonen nog eindeloos mee gespeeld.

Ik heb afgelopen week het grote lieveheersbeestje besteld. Deze past letterlijk om je hand, want het lieveheersbeest is onderdeel van een handschoen, zodat je vingers de pootjes zijn. We gaan het gebruiken bij ons favoriete massagespelletjes “Hansje Pansje Kevertje”.

Alle handpoppen zijn van het merk Folkmanis, een bedrijf dat ieder jaar weer prijzen wint met zijn producten. De dierenhandpoppen van Folkmanis zijn levensecht: de handpop beweegt in vele gevallen de mond/bek en de pootjes en soms ook de tong of de ogen! Voor het complete overzicht van alle handpoppen kun je kijken op www.earthgames.nl/handpoppen-folkmanis/bekijk-alle-producten.html

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop