3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Een mini-surprise: je cadeaus origineel inpakken!

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent natuurlijk dat we weer cadeautjes gaan kopen, surprises gaan maken en gaan proberen om gedichten in elkaar te zetten. Bij de woorden ‘surprise maken’ denken veel mensen al direct dat het ze veel tijd en moeite gaat kosten. Maar dat hoeft helemaal niet! Er zijn heel veel manieren om je cadeaus snel en eenvoudig origineel in te pakken, en wij zullen je een aantal manieren verklappen!

Het grote boek van Sinterklaas

Wanneer je een klein cadeautje hebt gekocht voor iemand is het ontzettend origineel en leuk om het cadeau in te pakken in het grote boek van Sinterklaas. Dat kost weinig moeite en zal je vele verwonderende blikken opleveren. Als eerste koop je een wat groter leeg boek dat er een beetje oud en mythisch uitziet. Die kun je voor weinig geld in diverse winkels kopen. Het is overigens wel belangrijk dat het boek onbedrukt is.

Vervolgens sla je het boek open en snijd je in het midden van de pagina’s een groot gat. Daar kun je dan je cadeautje in verstoppen. Nu komt de afwerking. Met gouden of zilveren plakletters kun je op het boek een persoonlijke tekst zetten voor degene die het cadeau krijgt. Ook kun je op de achterkant met dezelfde letters een gedicht plakken. Zo ben je in een keer overal mee klaar en heb je een super origineel cadeau!

Jutezak en chocoladehuisje

Natuurlijk zijn er nog vele andere manieren te verzinnen om een cadeautje in te pakken. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een jutezak te gebruiken als pakpapier? Daar zit overigens wel behoorlijk wat werk in. Je snijdt repen uit een juten zak waar je vervolgens het cadeautje mee inpakt. Als je een cadeautje hebt voor een echte snoepkont is een chocoladehuisje een goed idee.

Nadat je het cadeau hebt ingepakt met vershoudfolie, smeer je er een laag gesmolten chocolade op. Als dat is afgekoeld, doe je nog een laag en dat kun je enkele keren herhalen. Bij het laatste laagje kun je in de zachte chocolade snoepgoed verwerken. Een dak erop en klaar is je cadeau!

Deze surprise-ideeën kreeg je van de Inpak Pieten van Surprise-maken.nl. Zoek je nog meer leuke surprise-ideeën? Kijk voor nog meer leuke surprise-ideeën op Surprise-maken.nl Hier vind je surprises met bijpassende gedichten!
Plaats een reactie »

Eén reactie

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop