3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Dubbel dankbaar met de dankbaarheidsstreng

Lisette Doesburg, de oprichtster van Stichting Dankbaar, benaderde mij alweer enige tijd geleden met de vraag of ze een citaat uit mijn boek Mijn blijde Hart mocht overnemen voor een boekje over dankbaarheid. Ik was het eerlijk gezegd alweer vergeten, maar toen ontving ik plotseling een prachtige dankbaarheidsstreng. Fraai verpakt met daarin een boekje met dankbaarheidscitaten. Mijn bijdrage:

“Voel je dankbaar en je kan niet anders dan genieten van het leven! Dankbaarheid versterkt niet alleen gelukkige gevoelens, het maakt ze duurzaam.”

Had ik dat geschreven?! Kennelijk. Ik was ook dat eerlijk gezegd alweer vergeten. Maar wow – er komen toch wel fraaie dingen uit je vingers als je vanuit inspiratie creëert!

Tienerstrengen van Stichting Dankbaar De dankbaarheidsstrengen van Stichting Dankbaar zijn ook een voorbeeld van geïnspireerde creaties. Een dankbaarheidstreng helpt je namelijk om je aandacht te richten op alle goede dingen in je leven. Iedere kraal staat voor iets dat jou dankbaar maakt.

En ze dienen nog een goed doel ook! Met de opbrengst van de dankbaarheidsstrengen ondersteunt de stichting projecten die aandacht hebben voor bewustwording voor kinderen en jongeren. Zoals de stichtingen Jonge Helden en TenT in het Bos.

Delen geeft meer!

Onlangs had ik weer contact met de stichting. Of ik nog een goed doel wist in het kader van hun nieuwste initiatief Delen geeft meer. Hierbij gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel wat je zelf uitkiest en het andere deel gaat naar projecten die door Stichting Dankbaar gesteund worden.

Ik weet wel een goed doel: Stichting Aventurijn. Deze pionierende school bestaat inmiddels bijna 13 jaar en biedt kinderen de kans te leren vanuit hun eigen passie en talenten. De onderwijsinspectie geeft lovende rapporten, maar de school moet het van giften hebben om deze mooie manier van onderwijs te kunnen blijven aanbieden.

Dus als je nog een leuk en origineel kadootje zoekt:

  1. Koop een prachtige dankbaarheidstreng bij Stichting Dankbaar…
  2. … en vermeld bij het afrekenen ‘sinterklaassurprisespel’ bij de opmerkingen

en maak behalve jezelf daarmee ook nog 2 bijzondere goede doelen blij!

Bedankt!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Gerda: "We hebben dankzij jouw spel een geweldig gezellig sinterklaasavond gehad met mijn kids van 6, 5, 3 en 1 en de zoontjes van onze vrienden van 4 en 1. Vorige jaren was de avond met het bekende gegraai binnen een kwartier afgelopen: wat een afknapper. Deze avond was wel supergezellig. Dus enorm bedankt daarvoor, echt super!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...