3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Dubbel dankbaar met de dankbaarheidsstreng

Lisette Doesburg, de oprichtster van Stichting Dankbaar, benaderde mij alweer enige tijd geleden met de vraag of ze een citaat uit mijn boek Mijn blijde Hart mocht overnemen voor een boekje over dankbaarheid. Ik was het eerlijk gezegd alweer vergeten, maar toen ontving ik plotseling een prachtige dankbaarheidsstreng. Fraai verpakt met daarin een boekje met dankbaarheidscitaten. Mijn bijdrage:

“Voel je dankbaar en je kan niet anders dan genieten van het leven! Dankbaarheid versterkt niet alleen gelukkige gevoelens, het maakt ze duurzaam.”

Had ik dat geschreven?! Kennelijk. Ik was ook dat eerlijk gezegd alweer vergeten. Maar wow – er komen toch wel fraaie dingen uit je vingers als je vanuit inspiratie creëert!

Tienerstrengen van Stichting Dankbaar De dankbaarheidsstrengen van Stichting Dankbaar zijn ook een voorbeeld van geïnspireerde creaties. Een dankbaarheidstreng helpt je namelijk om je aandacht te richten op alle goede dingen in je leven. Iedere kraal staat voor iets dat jou dankbaar maakt.

En ze dienen nog een goed doel ook! Met de opbrengst van de dankbaarheidsstrengen ondersteunt de stichting projecten die aandacht hebben voor bewustwording voor kinderen en jongeren. Zoals de stichtingen Jonge Helden en TenT in het Bos.

Delen geeft meer!

Onlangs had ik weer contact met de stichting. Of ik nog een goed doel wist in het kader van hun nieuwste initiatief Delen geeft meer. Hierbij gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel wat je zelf uitkiest en het andere deel gaat naar projecten die door Stichting Dankbaar gesteund worden.

Ik weet wel een goed doel: Stichting Aventurijn. Deze pionierende school bestaat inmiddels bijna 13 jaar en biedt kinderen de kans te leren vanuit hun eigen passie en talenten. De onderwijsinspectie geeft lovende rapporten, maar de school moet het van giften hebben om deze mooie manier van onderwijs te kunnen blijven aanbieden.

Dus als je nog een leuk en origineel kadootje zoekt:

  1. Koop een prachtige dankbaarheidstreng bij Stichting Dankbaar…
  2. … en vermeld bij het afrekenen ‘sinterklaassurprisespel’ bij de opmerkingen

en maak behalve jezelf daarmee ook nog 2 bijzondere goede doelen blij!

Bedankt!

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop