3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Doosje van oude ansichtkaarten

Artoek: muis kat uil traktaties Een van de leukste doe-het-zelf ideeën die ik recent ben tegengekomen, komt van Martine Bakx van Artoek verkleedwinkel. Op het filmpje hieronder laat ze zien hoe je van je oude ansichtkaarten een leuk doosje kunt vouwen. Deze kun je dan weer gebruiken om:

  • een klein kadootje in te stoppen
  • op iets lekkers te trakteren
  • de kerstboom mee te versieren
  • of een slinger van gezellige lampionnetjes te maken

Mij lijkt dit ook een hele leuke manier om kindertekeningen te recyclen. Als je ze allemaal blijft bewaren, raakt je huis verstopt. (Natuurlijk bewaar je de mooiste tekeningen.) Maar op deze manier kun je er opnieuw van genieten of er iemand anders een plezier mee doen, oma bijvoorbeeld!

De leuke doosjes die je in het filmpje ziet, zijn ontworpen door Martine en kun je bestellen bij Artoek.

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Christine O.: "Ook ik ben zeer enthousiast over het Surprisespel en hoop dat je hier nog lang mee doorgaat. Onze zoon is enig kind en vond het altijd lastig om aandacht op te brengen voor de kadootjes van de anderen in het gezelschap, maar daar was dit jaar gen sprake van. De korte opdrachtjes en de spelletjes hielden steeds zijn aandacht vast. Erg leuk!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

Het Sinterklaasspel helpt je Sinterklaasavond te vieren op een manier waarbij èn de jonge kinderen èn de oudere kinderen èn de volwassenen ontzettend veel plezier hebben.
Anne Mijke van Harten - eigenaar van Earthgames

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...