3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Abonnement op Educare

Educare is een inspirerend tijdschrift over leven en leren met kinderen dat al sinds 1982 bestaat en wordt uitgeven door de  Stichting Universele Opvoeding. De lezers zijn ouders, jeugdwerkers en leerkrachten met een passie voor opvoeden, liefde voor kinderen en hart voor de natuur. Ze zijn betrokken, creatief, nieuwsgierig, staan open voor nieuwe ideeën en schrikken niet terug voor andere invalshoeken dan gebruikelijk. Ze proberen datgene wat hen aanspreekt graag uit. Naast kennis hechten ze belang aan intuïtie, creativiteit, sociale en emotionele vaardigheden. Niet wát kinderen worden, maar wie zij als méns worden vinden zij belangrijk.

Educare heet tegenwoordig Kiind Magazine en heeft een sprankelende jonge redactie die het gedachtengoed van Educare in ere houdt. Zie voor meer informatie en abonnementen www.kiind.nl.
Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Nienke M.: "We hebben een leuke pakjesavond gehad! We hebben alleen de basisopdrachten gedaan en 1 suprisespel (Huilen-Lachen, cadeautje verstoppen) De kinderen vonden de opdrachtjes geweldig om te doen. Mijn oudste zoon heeft zelfs bij de opdracht van de knuffelpietjes een hele schaal gemaakt met lekkers en vervolgens aan iedereen uitgedeeld, zo schattig! Iedereen vond het heel erg leuk. We houden het spel dus! Volgend jaar zijn ze weer een jaartje ouder en kunnen we de andere suprisespelletjes uit proberen."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Ontzettend leuk spel!
Ook heel geschikt om een kinderfeestje mee te organiseren."

Martine Bakx - eigenaar van Verkleedwinkel Artoek

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...