3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Abonnement op Educare

Educare is een inspirerend tijdschrift over leven en leren met kinderen dat al sinds 1982 bestaat en wordt uitgeven door de  Stichting Universele Opvoeding. De lezers zijn ouders, jeugdwerkers en leerkrachten met een passie voor opvoeden, liefde voor kinderen en hart voor de natuur. Ze zijn betrokken, creatief, nieuwsgierig, staan open voor nieuwe ideeën en schrikken niet terug voor andere invalshoeken dan gebruikelijk. Ze proberen datgene wat hen aanspreekt graag uit. Naast kennis hechten ze belang aan intuïtie, creativiteit, sociale en emotionele vaardigheden. Niet wát kinderen worden, maar wie zij als méns worden vinden zij belangrijk.

Educare heet tegenwoordig Kiind Magazine en heeft een sprankelende jonge redactie die het gedachtengoed van Educare in ere houdt. Zie voor meer informatie en abonnementen www.kiind.nl.
Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Esther: "Echt een super spel. Het zorgde bij ons voor een ouderwets gezellige pakjesavond zonder het gegraai en in record tempo uitpakken van de cadeaus. In plaats daarvan was het een gezellige, ontspannen avond met veel gelach en gegiebel. De kinderen vonden het, net als de volwassenen, top!!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...