3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Abonnement op Educare

Educare is een inspirerend tijdschrift over leven en leren met kinderen dat al sinds 1982 bestaat en wordt uitgeven door de  Stichting Universele Opvoeding. De lezers zijn ouders, jeugdwerkers en leerkrachten met een passie voor opvoeden, liefde voor kinderen en hart voor de natuur. Ze zijn betrokken, creatief, nieuwsgierig, staan open voor nieuwe ideeën en schrikken niet terug voor andere invalshoeken dan gebruikelijk. Ze proberen datgene wat hen aanspreekt graag uit. Naast kennis hechten ze belang aan intuïtie, creativiteit, sociale en emotionele vaardigheden. Niet wát kinderen worden, maar wie zij als méns worden vinden zij belangrijk.

Educare heet tegenwoordig Kiind Magazine en heeft een sprankelende jonge redactie die het gedachtengoed van Educare in ere houdt. Zie voor meer informatie en abonnementen www.kiind.nl.
Plaats een reactie »

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop