3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

5 leuke kadootjes om zelf te knutselen

Kan of wil je niet veel geld uitgeven aan Sinterklaaskadootjes of vind je het gewoon leuk om zelf kadootjes in elkaar te knutselen? Dan kun je je uitleven op de vijf leuke knutselkadootjes die hieronder beschreven staan:

Zelfgemaakte cadeauzakjes

Cadeauzakjes maken

Cadeautjes leuk inpakken, post versieren, het is helemaal hip. Dit past ook helemaal in het rijtje: zelf cadeauzakjes maken. Dit kan heel makkelijk. Kies leuk papier, bijvoorbeeld uit een atlas of een oud boek. Knip stroken van de pagina’s en vouw het papier dubbel. Maak de zijkanten vast met masking tape. Ben je handig met de naaimachine, dan kun je de zijkanten ook dicht stikken. Leuk resultaat!

Dierentuin van hout

Maak je eigen dierentuin (voor vaders)

Leuke knutselactiviteit voor vader en zoon. Of vader en dochter natuurlijk. Ga op zoek naar stukken hout en creëer een echte dierentuin waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen met de dieren.

Vingerpopjes van schoonmaakhandschoen

Poppentheater in bad (voor moeders)

Heb je nog rubberen schoonmaakhandschoenen? Maak hier dan leuke vingerpoppetjes van voor je kind. Knip de vingers van de handschoenen af en geef ze met watervaste stift leuke gezichtjes. Resultaat: een leuk poppentheater voor in bad!

Monsterlijk leuke boekenlegger

Boekenlegger monster (voor zonen)

Leuk voor stoere jongens: een boekenlegger in de vorm van een monster. Je maakt hem zelf, van papier. Klik hier voor de beschrijving van deze origamiknutsel (Engelstalig)

Ring van lego

Ring van Lego (voor dochters)

Ook meisjes houden van Lego. En zeker van deze Lego-ring. Makkelijk om te maken, geheel naar eigen wens te maken en helemaal leuk!

Deze knutseltips krijg je van Mariko van Ojen. Mariko spot alle leuke dingen voor het hele gezin: uitjes, toffe webshops, de beste traktaties èn de leukste DIY knutsels. Ze schrijft hierover op www.gespotvoorjou.nl. Zoek je nog meer goeie knutseltips? Klik hier voor alle tips van Mariko…
Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Caroline: "Wij (gezin van 4 waaronder tweeling van 9 jaar, boys) zijn zaterdag om half 4 begonnen met het sint spel en waren omstreeks 19.00 uur klaar. Het was ook precies lang genoeg, want de jongens wilden rond 19.00 uur dolgraag hun kadootjes gaan bekijken en ontdekken. Het was een geslaagde avond, het pip spel vonden we alle 4 leuk, ook taai taai happen en paardje prik, pepernoten schieten en de quizjes scoorden ook goed, bekend maar blijvend leuk dus. Volgend jaar gaan we het zeker weer spelen. Verder leuk spel met massa mogelijkheden om het naar eigen inzicht aan te kleden."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit moet wel het favoriete spel van de Sint zijn!"
Ester & Silvia - oprichters van www.gezinspiratie.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...