3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

UITVERKOCHT – Wat nu?

Nieuwsbrief van 30 november 2016:

Ik kreeg net bericht van Bol.com dat ik de voorraad aan moet vullen. O jee, is het al op dan? Nou, bijna dus…

Het probleem is alleen, dat ik geen voorraad meer heb. En ik kan ook niet meer laten bijdrukken. Daar is het nu echt te laat voor.

Daarom toch maar even een mailtje voor het geval je het spel nog niet hebt en wel dit jaar wilt bestellen. NU DOEN TE LAAT!

www.sinterklaassurprisespel.nl/spel-via-bol

Er zijn op het moment dat ik dit schrijf nog precies 50 0 exemplaren. Althans, de 50 die ik via Bol verkoop. Er zijn nog wel wat andere plekken waar je het spel misschien nog kunt krijgen. Margriet Darwinkel had er eerder vandaag nog 3 in haar webshop:

www.happyfamilylife.com/webshop/producten/sinterklaas-surprisespel

Anders even googlen?

Kleintje Sintspel – prima alternatief!

Als het eenmaal echt overal uitverkocht is, heb ik alleen nog het Kleintje Sintspel voor je. Dit is een kleinere versie van het Sintspel in pdf.

Het zijn dus iets minder spellen (15 in plaats van 30) en het is iets meer werk want je moet de opdrachtkaarten (vervanging van de stickers) en de surprisespelletjes kaarten zelf printen en uitknippen. Al met al ben je dan maximaal 2 uur bezig, schat ik.

Nog steeds heel weinig voorbereidingstijd voor een leuke pakjesavond!

www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/kleintje-sintspel-digitaal

Ik hoop dat je hiermee voldoende informatie hebt over je mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben, laat het me weten!

Met feestelijke groet,

Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop