3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Twee nieuwe spellen voor een gezellig avond…

Nieuwsbrief van 10 oktober 2015:

De Sint is over vijf weken weer in het land en daarmee start voor mij ook weer de tijd van artikelen schrijven, aanbiedingen aankondigen en downloads bijwerken. Maar voor ik hier weer vol induik, wil ik je graag vertellen over twee spellen waar ik me het afgelopen jaar op gestort heb.

Het eerste heet Tegeltjes Leggen en het is een spel met waarmee je nieuw-Hollandse tegeltjes wijsheden maakt. Het tweede heet Doodleuk kwartet en is een niet bepaald doodgewoon kwartetspel. Ze hebben echt helemaal niets met Sinterklaas te maken, maar misschien vind je het leuk om er even naar te kijken?

Tegeltjes Leggen is nog niet te koop, maar kan wel al uitgeprobeerd worden. Je vindt een printer-vriendelijke pdf versie op de site:
http://www.tegeltjesleggen.nl

Doodleuk Kwartet is op dit moment in productie en verschijnt in eenzelfde bliq als het Sinterklaas Surprisespel. Het gaat om een kleine, bijzondere oplage die gesigneerd en genummerd wordt door de tekenaar. Meer info en een mogelijkheid om een spel te reserveren vind je op:
http://www.doodleukkwartet.nl (leidt voorlopig naar facebook pagina)

Waarschuwing!
Beide spellen zijn NIET bedoeld voor jonge kinderen. Vanaf 12 jaar zou ik inschatten, maar dit hangt ook een beetje van jezelf en je kinderen af en niet iedereen kan de meer cabareteske humor ervan waarderen.

Om nog even op de Sint terug te komen. Komende woensdag ontvang je de eerste officiële nieuwsbrief met hierin alles over de oktober voorverkoop aanbiedingen. Het is dit jaar 10 jaar geleden dat ik met mijn eigen gezin voor het eerst pakjesavond vierde met het Sinterklaas Surprisespel en dat vraagt om een extra feestje!

Maar hierover hoor je woensdag meer…

Hopelijk tot dan!

Met vrolijke groet,
Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S.
De laatste keer dat ik een mail stuurde, ging dat over een Kerstspel. Mocht je je afvragen wat daar nu mee gebeurd is, het komt! Maar ook daarover woensdag meer…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop