3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Twee nieuwe spellen voor een gezellig avond…

Nieuwsbrief van 10 oktober 2015:

De Sint is over vijf weken weer in het land en daarmee start voor mij ook weer de tijd van artikelen schrijven, aanbiedingen aankondigen en downloads bijwerken. Maar voor ik hier weer vol induik, wil ik je graag vertellen over twee spellen waar ik me het afgelopen jaar op gestort heb.

Het eerste heet Tegeltjes Leggen en het is een spel met waarmee je nieuw-Hollandse tegeltjes wijsheden maakt. Het tweede heet Doodleuk kwartet en is een niet bepaald doodgewoon kwartetspel. Ze hebben echt helemaal niets met Sinterklaas te maken, maar misschien vind je het leuk om er even naar te kijken?

Tegeltjes Leggen is nog niet te koop, maar kan wel al uitgeprobeerd worden. Je vindt een printer-vriendelijke pdf versie op de site:
http://www.tegeltjesleggen.nl

Doodleuk Kwartet is op dit moment in productie en verschijnt in eenzelfde bliq als het Sinterklaas Surprisespel. Het gaat om een kleine, bijzondere oplage die gesigneerd en genummerd wordt door de tekenaar. Meer info en een mogelijkheid om een spel te reserveren vind je op:
http://www.doodleukkwartet.nl (leidt voorlopig naar facebook pagina)

Waarschuwing!
Beide spellen zijn NIET bedoeld voor jonge kinderen. Vanaf 12 jaar zou ik inschatten, maar dit hangt ook een beetje van jezelf en je kinderen af en niet iedereen kan de meer cabareteske humor ervan waarderen.

Om nog even op de Sint terug te komen. Komende woensdag ontvang je de eerste officiële nieuwsbrief met hierin alles over de oktober voorverkoop aanbiedingen. Het is dit jaar 10 jaar geleden dat ik met mijn eigen gezin voor het eerst pakjesavond vierde met het Sinterklaas Surprisespel en dat vraagt om een extra feestje!

Maar hierover hoor je woensdag meer…

Hopelijk tot dan!

Met vrolijke groet,
Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S.
De laatste keer dat ik een mail stuurde, ging dat over een Kerstspel. Mocht je je afvragen wat daar nu mee gebeurd is, het komt! Maar ook daarover woensdag meer…

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Kitty: "Dit jaar was voor ons de eerste keer dat we het Sinterklaasfeest niet op de traditionele manier zouden vieren. Ik was op zoek naar een leuke invulling voor deze avond, maar vond alleen maar dobbelspellen die naar mijn mening meer geschikt zijn voor oudere kinderen. Na wat speurwerk op internet kwam ik dit spel tegen en dacht: Dit is precies wat ik zoek!

Iedereen was zeer enthousiast en het was een super avond! Ik heb nu het ideale spel gevonden voor de Sinterklaasavonden want wij gaan hier zeker nog jaren van genieten. Bedankt."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Wat een gaaf spel! Een prachtige invulling voor pakjesavond."
Willemien Eikelboom - Family Factory

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...