3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Slecht nieuws, GROOT nieuws en had-je-wel-verwacht nieuws

Nieuwsbrief van 29 november 2015:

Lieve mensen,

Laat ik maar beginnen met het slechte nieuws:

Er eindigen vandaag 5 leuke acties of aanbiedingen…

Voor de deelnemers aan de prijsvragen is dat eingenlijk alleen maar leuk, want die horen morgen of ze iets gewonnen hebben of niet. En voor de anderen: het is nog niet te laat om mee te doen of nog van de aanbiedingen te profiteren!

Hier vind je alle aflopende acties op een rij:
www.sinterklaassurprisespel.nl/leuke-acties/laatste-dag-van-diverse-sint-acties

En dan het GROTE nieuws:

Kerst met Ballen in de voorverkoop

Kerst met Ballen - 30 activiteiten voor een hartverwarmende Kerst!De voorverkoop van Kerst met Ballen is vandaag van start gegaan! Door persoonlijke omstandigheden heeft de productie van dit kerstspel bijna 2 maanden vertraging opgelopen. Maar er is nu eindelijk een keiharde deadline en daarmee kan de voorverkoop ook eindelijk beginnen:

www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/kerst-met-ballen

En dan nog het nieuws wat je wel verwacht had:

De gevulde schoen

Kadootje in de schoenSinterklaas heeft de schoen weer gevuld! Of is het dit maal een sok? Of een schoen met een beetje een sok? Als er sokken hangen, zijn er rendieren in het spel. Maar er is nog steeds ook sprake van een schoen. Toch? Een beetje van Sint, een beetje van Kerst en een beetje van mezelf. Ik draai door…

www.sinterklaassurprisespel.nl/digitaal-schoentje

Tot slot

Ik ben razend nieuwsgierig: wie heeft pakjesavond dit weekend al gevierd met het Sinterklaas Surprisespel? Laat even wat van je horen in dat geval!

Fijne week en veel plezier met alle voorbereidingen voor pakjesavond!

Vrolijke groet,

Pietje Patricia

P.S. Ik ben de hele dag op pad en kan pas ’s avonds weer mail beantwoorden. Feestje: mijn schoonmoeder en haar tweelingzus worden 80! Niet zo oud als Sinterklaas, maar toch wel een bijzondere mijlpaal.

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Anja: "Vorig jaar ben ik pardoes op sinterklaas surpise spel terecht gekomen. Omdat we een oma verloren hadden en de andere ernstig ziek was, leek ons feest in het water te vallen. We zagen op tegen die berg kado’s zonder jus of sfeer. Spel dus besteld en eigenlijk een afgeslankte versie gedaan met groepssurprises en daarin wel pieten diploma en wat spelletjes verwerkt. Hilariteit alom - voor de 3 volwassenen ook. Het voelde zoals het feest bedoeld is. Dit jaar gaan we voor volle versie. We hebben er volop zin in!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Als jij dit jaar een keer een echt leuke, ontspannen en gezellige pakjesavond wilt - dus zonder gegraai, gezeur en ongeduld - koop dan het Sinterklaas Surprisespel. Echt, ik gebruik het nu zelf een aantal jaar en het is super leuk. Je hoeft geen surprises te maken, maar je maakt van het uitpakken van de kadootjes een spel. Het kost je 20 euro en dat is het echt meer dan waard. En je kunt het ieder jaar opnieuw spelen...
Jeroen de Jong - De Praktijkvader

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...