3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sintspel tijdelijk in prijs verlaagd

Nieuwsbrief van 1 december 2010:

En, heb je alles al klaar voor pakjesavond? Ik niet. Ik ben nog druk bezig met het voorbereiden van de surprises…

De afgelopen twee dagen ben ik op zoek gegaan naar verse inspiratie. Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, zijn de groepssurprises een belangrijk onderdeel van het Sinterklaas Surprisespel. Omdat jonge kinderen vaak helemaal niet het geduld hebben om te luisteren naar gedichten en surprises die niet voor hen zelf zijn, doen we aan surprises voor de hele groep.

In het Rode Boek (onderdeel van het spel) staan surprises beschreven bij het thema Zwarte Pieten examen. Wie het sinterklaasspel besteld heeft, ontvangt later vandaag nog 10 extra uitwerkingen van me voor originele groepssurprises.

Maar ook op onze website kun je surprise idee├źn vinden. Kijk maar even op
www.sinterklaassurprisespel.nl/nwe-tips

Ander nieuws…

De stickervellen zijn sinds gisteren uitverkocht. Omdat de aanvragen bleven komen, hebben we besloten een digitale variant te verstrekken. Hierbij moet je de ‘stickers’ zelf knippen en plakken. Dat kost een beetje meer tijd, maar daar tegenover staat dat we daarom de prijs van het spel tijdelijk hebben verlaagd.

Je betaalt nu € 12,50 all-in. Het is hiermee dus een puur digitaal product geworden: alles wordt via internet verzonden. Je kunt binnen een half uur al aan de slag.

www.sinterklaassurprisespel.nl/bestellen

Genoeg gemaild voor dit jaar!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen dit te lezen. Ik hoop dat je er nog wat aan hebt voor 5 december en heb een hele fijne pakjesavond!

Hartelijke groeten,
mede namens Margriet Darwinkel,

Patricia Ritsema van Eck
www.sinterklaassurprisespel.nl

Plaats een reactie »

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Patricia: "Dankzij het Sintspel is vorig jaar het sinterklaasfeest een groot succes geworden bij ons thuis. Dit jaar gaan we het zeker weten weer spelen. Het is zo leuk omdat je houvast hebt, maar ook de vrijheid om er aanpassingen in te maken zodat het helemaal bij ons gezin past.
Onze jongste zoon van 5 jaar heeft asperger en dus behoefte aan duidelijkheid (helemaal in deze tijd!) en het Sintspel geeft hem die duidelijkheid. Ook onze oudste zoon van 7 jaar vond het geweldig al die opdrachten. En de familie geniet vanzelfsprekend van die blije kinderen. Dank je wel!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met dit sinterklaasspel is iedereen de hele avond aan de beurt. De opdrachten zijn bovendien superleuk en houden de kinderen bezig. Eindelijk kun je weer rustig pakjesavond vieren..."
Judith van Wijk - trendspotter van Hip & Hot

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...