3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sintspel, Kerstspel en tussendoor doodleuk kwartetten

Nieuwsbrief van 25 oktober 2015:

Allereerst wil ik iedereen bedanken die me na de vorige mail wensen voor in het virtuele schoentje heeft doorgegeven. Ze staan nu allemaal op de site, Sinterklaas is ook op de hoogte en diverse Pieten zijn er inmiddels mee aan de slag!

Doodleuk Kwartet Het was een spannende week hier met afgelopen donderdag de lancering van een nieuw spel: Doodleuk Kwartet. Het spel heeft als thema ‘de dood’ en daar zit – met alle humoristische illustraties en bizarre spelregels – een heel serieus verhaal achter. Ik ben erg blij met en trots op het eindresultaat. Mocht je er meer over willen weten, zie dan www.zonderstreepje.nl/doodleuk-kwartet.

Prijswijziging Sinterklaasspel per 1 november

Op 1 november komt de nieuwe versie van het Sinterklaas Surprisespel met de bekende 18 surprisespellen en 10 downloads, aangevuld met 6 extra spellen en 6 nieuwe downloads. Op dat moment gaat tevens de prijs omhoog naar €19,95 en betaal je weer verzendkosten.

Alleen deze week nog krijg je voor dezelfde prijs:

  • het huidige Surprisespel (18 surprisespellen en 10 downloads);
  • plus de aanvulling (6 extra spellen en 6 nieuwe downloads);
  • betaal je geen verzendkosten (bij levering in de 1e week van november);
  • en ontvang je extra een setje touwen om te gebruiken bij het spel ‘In de knoop, uit de knoop’ .

Je voordeel bestaat dus uit het extra setje touwen en het feit dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Maar…

OP = OP
Mocht je dit willen, wees er dan op tijd bij!

Je vindt het huidige spel en de aanvulling in de webwinkel:
www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel

Ondertussen…

Kerst met Ballen

Kerstspel - Welk dier ben ik? Ondertussen ben ik druk met de laatste voorbereidingen van het nieuwe Kerstspel: Kerst met Ballen. Het spel krijgt een totaal andere uitstraling maar het werkt volgens hetzelfde principe als het Sinterklaas Surprisespel: voor er een kadootje uitgepakt mag worden, speel je eerst een klein spelletje mèt elkaar of voor je vóór elkaar een korte opdracht uit. Het spel wordt ook in bliq geleverd, alleen nu gevuld met ballen die je bij de kadootjes stopt of in de kerstboom hangt. Hiermee wordt Kerst met Ballen een spel wat de hele kerstvakantie gespeeld kan worden. (In ons gezin zullen we het dus niet met de kerstdagen gebruiken, maar met oud & nieuw.)

Volgens de huidige planning wordt het spel tussen 10 en 14 november geleverd. Aangezien er met planningen nog wel eens wat mis gaat, staat het spel nog maar even niet in de webwinkel. Ik hou je op de hoogte!

Bedankt en heb een fijne week. Hopelijk kunnen we nog even genieten van wat warmer herfstweer en het feit dat er nog bladeren aan de boom hangen. Het sinterklaasweer komt gauw genoeg…

Met vrolijke groet,

Patricia Ritsema van Eck
(aka Pietje Patricia)

P.S.
Ook voor de CD’s en de losse stickervellen geldt: dit is de laatste week waarin je nog van de de voorverkoopactie gratis verzenden kunt profiteren!

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Anja: "Vorig jaar ben ik pardoes op sinterklaas surpise spel terecht gekomen. Omdat we een oma verloren hadden en de andere ernstig ziek was, leek ons feest in het water te vallen. We zagen op tegen die berg kado’s zonder jus of sfeer. Spel dus besteld en eigenlijk een afgeslankte versie gedaan met groepssurprises en daarin wel pieten diploma en wat spelletjes verwerkt. Hilariteit alom - voor de 3 volwassenen ook. Het voelde zoals het feest bedoeld is. Dit jaar gaan we voor volle versie. We hebben er volop zin in!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Met dit sinterklaasspel is iedereen de hele avond aan de beurt. De opdrachten zijn bovendien superleuk en houden de kinderen bezig. Eindelijk kun je weer rustig pakjesavond vieren..."
Judith van Wijk - trendspotter van Hip & Hot

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...