3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sinterklaasspel inmiddels paar keer gespeeld en… bijna uitverkocht…

Nieuwsbrief van 28 november 2013:

Afgelopen week hebben de eerste klanten het Sinterklaas Surprisespel gespeeld. Het ging om Sintvieringen met grotere groepen en ik heb erg leuke reacties van hen mogen ontvangen!

“Complimenten voor het spel. Heel inspirerend voor gezellige avond(en). Ook de ouderen vermaakten zich!”

“Het was super! Vorig jaar had ik het digitale spel gekocht en dat vergde iets meer voorbereiding. Het was erg fijn dat alles nu is uitgewerkt op kaartjes! Ook de spellen waren weer erg leuk, we hebben veel plezier gemaakt en veel gelachen!”

“Mooi spel heb je gemaakt! We waren met 14 kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. We doen altijd een spel, of een quiz of zoiets met een competitie element erin. Sint is dan scheidsrechter of spelbegeleider. Deze keer dus jouw spel gespeeld. De groepsopdrachten hebben we steeds in twee teams gedaan en dan mocht Sint dus zeggen wie hij de beste vond. De kids vonden het geweldig en we hebben een leuke middag gehad. Vooral het besmeuren van elkaar viel erg in de smaak. We gaan het zeker nog een keer doen, en voor de begeleiders is de voorbereiding inderdaad minimaal, super!”

“Dit was het leukste sintfeest dat wij ooit gevierd hebben. Vooral de spelletjes waren leuk.”

De voorraad Sinterklaasspellen is ondertussen bijna op! Nog zo’n 30 stuks en dan ben ik er doorheen. Dus als je erover denkt om het aan te schaffen, wacht hier dan niet langer mee:
www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/sinterklaas-surprisespel-in-bliq

Wanneer je vóór vrijdagmiddag half 5 bestelt, heb je het zaterdag in huis. Bestel je later, dan gaat het maandag op de post en wordt het dinsdag 3 december bezorgd.

Veel succes met de laatste voorbereidingen voor een geslaagd Sinterklaasfeest. Zaterdagnacht wordt het schoentje op de site in elk geval nog een laatste keer gevuld met…

… ja, dat merk je zondag wel… ;-)

Fijn weekend!
Pietje Patricia

P.S. Zodra het spel uitverkocht is, verdwijnt de bestelknop. Zolang die knop er nog is, hoef je je dus geen zorgen te maken dat je een bestelling plaatst die niet geleverd kan worden!
www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/sinterklaas-surprisespel-in-bliq

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Extra bonussen als je een van de spellen bestelt!

Chai kruiden + bisschopswijnrecept

Bisschopswijn wordt extra lekker als je deze maakt met Chai kruiden! Om dit te kunnen ervaren krijg je 30 gram Chai en het geheime bisschopswijnrecept van Biothee bij je bestelling opgestuurd.

Het Grote Sinterklaas Kookboek 2 recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek

Iedereen die het Sinterklaas Surprisespel aanschaft, krijgt als extra bonus 2 lekkere recepten uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jacht. Het gaat om het recept voor schuimletters en voor snoepfiches. Deze recepten zijn speciaal uitgezocht om te kunnen gebruiken bij "Chocolade Anagram" (surprisespel) en het Surprisespel Oefenbord (extra download).

Klik hier voor alle aanbiedingen in de webshop