3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sinterklaasspel inmiddels paar keer gespeeld en… bijna uitverkocht…

Nieuwsbrief van 28 november 2013:

Afgelopen week hebben de eerste klanten het Sinterklaas Surprisespel gespeeld. Het ging om Sintvieringen met grotere groepen en ik heb erg leuke reacties van hen mogen ontvangen!

“Complimenten voor het spel. Heel inspirerend voor gezellige avond(en). Ook de ouderen vermaakten zich!”

“Het was super! Vorig jaar had ik het digitale spel gekocht en dat vergde iets meer voorbereiding. Het was erg fijn dat alles nu is uitgewerkt op kaartjes! Ook de spellen waren weer erg leuk, we hebben veel plezier gemaakt en veel gelachen!”

“Mooi spel heb je gemaakt! We waren met 14 kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. We doen altijd een spel, of een quiz of zoiets met een competitie element erin. Sint is dan scheidsrechter of spelbegeleider. Deze keer dus jouw spel gespeeld. De groepsopdrachten hebben we steeds in twee teams gedaan en dan mocht Sint dus zeggen wie hij de beste vond. De kids vonden het geweldig en we hebben een leuke middag gehad. Vooral het besmeuren van elkaar viel erg in de smaak. We gaan het zeker nog een keer doen, en voor de begeleiders is de voorbereiding inderdaad minimaal, super!”

“Dit was het leukste sintfeest dat wij ooit gevierd hebben. Vooral de spelletjes waren leuk.”

De voorraad Sinterklaasspellen is ondertussen bijna op! Nog zo’n 30 stuks en dan ben ik er doorheen. Dus als je erover denkt om het aan te schaffen, wacht hier dan niet langer mee:
www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/sinterklaas-surprisespel-in-bliq

Wanneer je vóór vrijdagmiddag half 5 bestelt, heb je het zaterdag in huis. Bestel je later, dan gaat het maandag op de post en wordt het dinsdag 3 december bezorgd.

Veel succes met de laatste voorbereidingen voor een geslaagd Sinterklaasfeest. Zaterdagnacht wordt het schoentje op de site in elk geval nog een laatste keer gevuld met…

… ja, dat merk je zondag wel… 😉

Fijn weekend!
Pietje Patricia

P.S. Zodra het spel uitverkocht is, verdwijnt de bestelknop. Zolang die knop er nog is, hoef je je dus geen zorgen te maken dat je een bestelling plaatst die niet geleverd kan worden!
www.sinterklaassurprisespel.nl/webwinkel/sinterklaas-surprisespel-in-bliq

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Wies: "Het was een zeer geslaagde avond. De balletjes van oranje waren een groot succes, om alle malle pietjes hebben we erg gelachen en we hebben uit volle borst meegezongen met de liedjes. Dat ze ook nog het kadootje mochten uitpakken werd zo nu en dan bijna vergeten. Al met al zijn we met zijn vieren bijna 3 uur bezig geweest en heel veel lol gehad!"

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit spel mag niet ontbreken in een gezin dat bewust en waardenvol met elkaar wil leven en ook veel plezier wil beleven. Superleuk en verademend om zo Sinterklaas te vieren!"
Margriet Darwinkel - Happy Family Life

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...