3 kadootjes om alvast in de stemming te komen...

Gratis download: Sinterklaas aftelkalender 2011 Het virtuele schoentje is al voor je gezet! Gratis planner voor de organisatie van pakjesavond
Sinterklaas aftelkalender Virtueel schoentje Pakjesavond planner

Sint terug naar Spanje. Hangt er nou ineens een sok?!

Nieuwsbrief van 16 december 2015:

Kerstansicht - Fijne feestdagen!

Lieve mensen,

Het is pas 10 dagen geleden, maar het voelt als een maand… Ik hoop dat je een hele fijne Sinterklaastijd gehad hebt!

Dit wordt mijn laatste nieuwsbrief voor dit jaar. Normaal gesproken komt die wat sneller na 5 december. Maar met alles wat ik nog moest regelen omtrent het nieuwe Kerstspel, kreeg ik dat helaas niet voor elkaar.

Wie al wat langer meeleest, weet dat ik traditioneel altijd een kadootje voor alle abonnees maak. Dat is me dit jaar niet gelukt. Althans, niet op de manier waarop ik dat normaal gesproken doe, namelijk helemaal in stijl met het Sinterklaas Surprisespel. Maar ik heb wel wat voor je! Hierover zo meer…

Waarom ieder jaar dat extra kadootje?

De reden dat ik altijd het jaar afsluit met een extra kadootje, is omdat ik zo ontzettend blij wordt van alle leuke berichten die ik na afloop van pakjesavond krijg. Het is keihard werken ieder jaar om alles voor elkaar te krijgen. Werkdagen van 16 uur zijn geen uitzondering. De laatste dagen voelen vaak als lood. En ieder jaar denk ik dan: “Ik ben knettergek dat ik dit doe. Dit was de laatste keer!”

Maar dan komen jullie met je verhalen over hoe jullie pakjesavond geweest is.

  • De twijfelaars die niet konden geloven dat het echt leuk zou worden en schrijven dat ze helemaal om zijn.
  • De ouders van ‘moeilijke’ kinderen die gewoon ontspannen hebben kunnen genieten omdat de kinderen totaal niet moeilijk deden.
  • De leerkrachten en jongerenbegeleiders die meteen met 20 tot 30 kinderen aan het feesten sloegen.
  • En nog altijd ook de ‘oude club’ die het jaren geleden aandurfde om als een van de eersten een onbekend spel te kopen en nog ieder jaar fanatiek met balletjes van oranje gooien, snoepgoed racen, zaktrappelen, liedjes hakken etc.

Dat is echt helemaal te gek en houdt me op de been.

Heel veel dank dus voor jullie vertrouwen en jullie enthousiasme!

Terwijl iedereen om me heen druk was met huis en tuin versieren, kerstdiners bedenken en toneelstukjes voorbereiden, heb ik me nogmaals lange dagen opgesloten om de laatste hand te kunnen leggen aan het nieuwe Kerstspel. Ik ben zelf ontzettend blij met het resultaat. Totaal anders qua illustraties, maar echt passend bij een warme, knusse Kerst.

Het spel bestaat natuurlijk uit een hele verzameling lieve, leuke, maffe spelletjes. Uiteraard heel veel nieuwe spellen die je nog niet kent uit het Surprisespel (wel 22!). En een aantal klassiekers waar zo vaak over gejuicht is, dat die in een fris nieuw ‘jasje’ terug zijn voor de Kerst.

Ik hoop dan ook dat je op z’n minst even wilt kijken naar het eindresultaat. En misschien zelfs eentje aanschaffen. Omdat je deze spellen in de kerstboom kunt hangen, kunnen ze net zo lang gespeeld worden als de boom staat. En daarmee is het meteen ook geschikt om Oud & Nieuw te vieren. Zelf vind ik dit echt een enorm pluspunt!

Maar goed, dat kadootje dus…

Eigenlijk kreeg ik vanochtend pas de gouden ingeving. Want een van de redenen dat je mijn nieuwsbrieven wilt ontvangen, is omdat je dan bericht krijgt als de virtuele schoen weer gevuld is. En laat de Kerstman nou ook een traditie hebben van voetige dingen te vullen!

Daarom dit jaar niet 1 kadootje, maar een hele kerstsok vol!
http://www.sinterklaassurprisespel.nl/kerstsok

Veel plezier ermee en ik wens je hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2016!

Hartelijke groet,
Patricia Ritsema van Eck

Plaats een reactie ».

Geef een reactie


Met dit vette Sinterklaas pakket kan de voorpret beginnen! Sinterklaas Voorpret Pakket

12 downloads: muziek, spelletjes, recepten, een kleurplaat, extra surprisespel-opdrachten en knutselplaten om je eigen kadootjes mee te maken. Voor de hele familie kan de voorpret vast beginnen!

Ontvang het gratis wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief:


Het Sinterklaas Surprisespel maakt pakjesavond weer leuk!

Annemieke P.: "Ik had beloofd je te mailen hoe het surprisespel bij ons is geweest. Bij deze: SUPER! Wat is alles mooi verzorgd en wat een leuke ideeën! Aan het einde van het spel dacht iedereen dat het al heel erg laat was. Niet van 'oh, wat heeft alles lang geduurd', maar het was gewoon een gezellige volle avond. Helemaal geslaagd dus."

Lees hier wat andere Sinterklaasspel klanten zeggen »

"Dit moet wel het favoriete spel van de Sint zijn!"
Ester & Silvia - oprichters van www.gezinspiratie.nl

Meer weten over het Sinterklaas Surprisespel? Begin hier...